Злато и бронз от Държавното по лоукик за Перник: Михаил Симеонов нокаутира всички, Светослава Евстатиева отказа противниците си, а Костантин Симеонов се контузи преди финалите

Два златни и един бронз от Държавното първенство по лоукик за КА ЕЛ

На 8,9 и 10.03 в гр.Стара Загора се проведе държавно първенство по кикбокс в стил лоукик.
Това бе най-голямото провеждало се до сега Държавно първенство в стил лоукук, в него взеха участие 466 състезателя от 58 клуба.

КЛ кикбокс клуб Перник взе участие с 6 състезателя в различни възрасти и спечели два златни и един бронзов медал.

Михаил Симеонов е златен медалист до 75кг.при 17-18годишните в категория от 14 състезателя.
Симеонов бе безапелационен и с няколко нокдауна повали противниците във всичките си изиграни срещи, съчетани с добра физическа и техническа подготовка.

Светослава Евстатиева е златен медалист в категория +60 при 15-16 годишни.
Светослава е национален състезател в таекуон-до ай ти еф, доказателство за добра физическа, техническа подготовка, както и добра стратегия са нейните боеве които свършваха с отказване на противника.

Костантин Симеонов е бронзов медалист при мъжете до 91кг.
Въпреки тежката категория и силовите бойци които участваха, Константин направи много добър мач и само контузия и медицинска забрана го спря за участието на финалите.

Деян Златанов е много преспективен състезател при мъжете в категория до 60кг, златен медалист от международния турнир в Козлодуй преди месец. Малък шанс го лиши да продължи в следващите битки.

Тео Христов е млад преспективен състезател при юношите добра игра, малкият опит който има на ринга не му позволи да продължи в битките в категория до 67кг от 13 състезатела.

Ванеса Ефремова е при децата 11-12 годишни
В категория до 33кг направи дебют на ринга и показа че освен татами дисциплините , рингът ще бъде нейната основна дисциплина.

За първи път сме на такъв силен и многоброен турнир на ринг, с много подготвени състезатели .
Това е което търсим , това е начина да изградим добри бойци които да ни представят на международни турнири и първенства.

Навлизане на клубът в ринговите дисциплини е едно ново предизвикателство, в което сме си поставили цели да сме и тук в топ 10 на ринг. Разполагаме с първкласни състезатели, които имат опит в няколко стила и са доказали своя професионализъм, във всички възрастови групи, смятаме, че това ще стане още през тази година – казват от клуба.