За пръв път от 20 години: Шеф на пернишка полиция посети хората, преживели насилие

Директорът на ОДМВР – Перник старши комисар Милчо Милчов проведе работна среща с екипа на фондация „ПУЛС“

Директорът на пернишката полиция старши комисар Милчо Милчов се срещна днес с представителите на Фондация „ПУЛС“ – Перник. Освен опознавателен характер, визитата имаше за цел уточняване на бъдещо сътрудничество и начини на партньорство между двете организации. На място в сградата на неправителствената организация старши комисар Милчов се запозна детайлно с дейностите на фондацията, предстоящите проекти и взаимодействието в областта на домашното насилие. Бяха обсъдени бъдещи превантивни програми, начините на комуникация със съответните служители в зависимост от конкретните дейности, както и предстоящите партньорства в краткосрочен и дългосрочен план.

„Изключително се радваме, че старши комисар Милчов посети организацията и то по негова инициатива. Това не се е случвало от 20 и повече години, за което сърдечно му благодарим“ каза председателя на Управителния съвет на фондацията Екатерина Велева.

За нас това значи много и се надяваме усилията на двете организации да бъдат насочени изцяло и единствено в полза на гражданите на Перник и областта“ подчерта още г-жа Велева.

От своя страна директорът на полицията заяви, че ОДМВР – Перник е готова за реализиране на всякакви инициативи, които биха били полезни за гражданите от региона и ще спомогнат за осигуряването на спокойствие и сигурност във всяко едно отношение.

Срещата приключи със снимка за спомен и заявени добри намерения за в бъдеще.