Кристиян Младенов: Отиваме да вземем максимума от Държавното, Фолкън Благоевград са основен конкурент за първото място

Бойците от Тайгър Тийм са готови за участие на предстоящото държавно първенство по Таекуон-до ITF.

Треньорите на отбора са позитивно настроени и очакват техните възпитаници да бъдат отново на топ ниво. Проведена е професионална подготовка с възтановяване ,масажи и работа за психиката и мотивацията на талантите. Ето какво заяви главният треньор Кристиян Младенов за Zapernik.com :

“Цикълът от тренировки и възтановителни процедури, които направихме беше един от най-добре организираните до сега от нас. Нашите момчета и момичета са готови, мотивирани и нетърпеливи за да излязат и да покажат какво могат. Проведохме невероятна подготовка и физически и технически. Заедно с Health Club направихме перфекто възтановяване на тигрите. Тонизиращи и възтановителни масажи, хранене, работа на открито и на закрито. За тях остава само едно – да покажат своите възможности и сигурен съм, че ще бъдат там където заслужават. Това състезание е квалификация за националния отбор на България. Поставяме си за цел минимум 15 квоти за националният отбор. Ако са повече добре дошли. Ще участваме и в отборните и в индивидуалните дисциплини. Участие ще вземат спортисти във всички възрастови групи.

Конкуренцията?

Смятам, че Фолкън Благоевград са основният ни конкурент за първото място в крайното класиране. Бих добавил и нашите съграждани от Калоян-Ладимекс. Има и други доста добре посготвени клубове. Да видим. Желая успех на всички колеги и техните спортисти. Честно казано преди крайното класиране на първо място винаги слагам здравето и щастието на децата ни. После всичко останало. Сигурен съм , че ще се получи оспорвано състезание, което ще роди добри шампиони, независимо от кой клуб са те! Аз работя за България освен че го правя и за нас самите като клуб, завърши треньорът на “Тигрите”.