Перничанка се бори за сърцето на Ергенът 3

Тя се казва Йоана Младенова и е от Перни, работи като стюардеса.

Завършила е маркетинг в Германия, но решава да последва детската си мечта да пътува из целия свят и да опознава различни култури. Посетила е над 50 държави, като най-любимите ѝ са Саудитска Арабия, Мароко и Египет.

Готова е да изгради една красива и хармонична връзка, а участието ѝ в предаването е силно желано, тъй като много харесва Алек.

Перничанката е единственото момиче в имението, което няма да смени фамилията си, ако той я избере за своя бъдеща съпруга. Поради простата причина, че тя носи същата фамилия – Младенова.

Йоана споделя, че за нея откровеността е най-важного нещо и винаги трябва да бъдеш изкрен. За себе си казвна, че е уравновесен и балансиран човек и запазва самообладание. Рязко сменя облика си обаче, ако някой я настъпи.

„Постъпиш ли кофти с мен е въпрос на секунди да си го получиш„, казва перничанката.

Най-агресивното нещо, което е правила обаче е, когато бившия й е изневерил, тя е хванала дрехите и му ги е изхвърлила през прозореца. Категорична е, че няма да прости изневяра, мечтае за семейство, деца и уют, за красива хармонична връзка.

Йоана се появи пред ергенът Алек в синя бална рокля като Пепеляшка и с оригинално представяне, което определон се хареса на Алек Младенов.

„Йоана има чисто лице, кристален поглед, крехко момиче ми изглежда, трябва да съм доста внимателен с нея“, коментира Алек след първата им среща.

Коментари

коментара