Закриха ли топлия щанд в Перник, след скандала с жена, облизваща пръсти над тавата с клиенти ?

След потресаващите кадри, които изтекоха в интернет пространството – как възрастна жена на топъл щанд на хипермаркет в Перник недопустимо бърка с пръсти и яде от храна, предназначена за продажба, историята претърпя обрат. 

Заради скандала хипермаркетът затвори щанда за храна, от който се хранеха стотици перничани, като го покри с трансперант. Междувременно клипът с жената, който се разпространяваше в социалната мрежа бе изтрит от потребителя.

Перничанин засне и публикува във фейсбук затворения щанд, но не е ясно дали става въпрос за почивен ден или наистина от ръководството на хипермаркета са решили да прекратят дейността.

Люпобитно е, че в социалната група на Перник се намериха доста защитници – къде иронични, къде не –  на възрастната дама:

– Как можете лесно да затворите един бизнес
-Удивлявам се на злобата на хората….
-Може пък женицата точно това да е искала. Набрала е на шефовете и умишлено и без притеснене си бърка в тавата за да я снима някой.
-Злобата е страшно нещо.Всеки ден си вземах макарони от Димитринка-божествени бяха! След създалата се ситуация,звъннах на шеф Ангелов да я пробва в новият формат на Hell’s kitchen .Преди малко ми звънна,цитирам: И в Сицилия не съм ял по-добри!

Много перничани адмирират бързото и категорично решение на хипермаркета, че след скандалната случка е затворил, макар и всички да се надяват това да е за неопределено време. Тъй като подобни изцепки са напълно недопустими в развитите държави, макар и там също да се случват.

Сега на „Димитринка“ й остава само да си прави макарони на фурна у дома.

Коментари

коментара