Нова зала за ММА откриха в Перник

На 03.02.2024 г. в град Перник беше открита спортна зала „Спортен център Прайд“, съобщиха до zaPernik.com.

Събитието беше уважено от председателя на Българска Федерация по ММА – Станислав Недков , Десислава Стойова – представител на Община Перник, спортния лекар на клуба- доктор Борис Борисов , спортния репортер на града Мая Костадинова, както и част от трениращите в клуба, моето семейство, и приятели, съобщи треньорът на Клуб „Прайд“ Иван Георгиев. Залата беше осветена от Отец Людмил. Благодаря на всички за уважението, което показахте! Залата тепърва ще се надгражда и ще става все по-добра, допълни той.

Председателят на федерацията по ММА Станислав Недков напари подарък на перничани, като дари екипировка за клуба, близки приятели на ММА клуб „Прайд“ също направиха дарения.

Предстоят много тренировки и надявам се още по-големи успехи! Имам стратегии за развитието на този клуб, като за сега ще ги запазя в тайна, тъй като не зависи всичко от мен, но когато станат, ще споделя, каза Иван Георгиев.

Тренировките ще се провеждат всеки ден, като вече има две групи – начинаещи и напреднали :

Начинаещите ще бъдат : понеделник, сряда и петък от 18 и 30 ч.
Напреднали : Понеделник – 20ч.
Вторник – 19ч.
Четвъртък 19ч.
Петък 20ч.

Залата се намира на ул. Кракра, срещу магазин Гризли, като входа на залата е до склада за кисели млека. Клуба приема нови момчета и момичета на възраст от  над 8г.

Очакваме ви!

Коментари

коментара