Скандалният пернишки политик Милан Миланов с ново нарушение

Милан Миланов

Скандалният пернишки политик – общинският съветник Милан Миланов е хванат с ново нарушение , научи „За Перник“.

Милан Миланов е общински съветник и шеф на Историческия музей в Перник едновременно. За да съчетава двете длъжности обаче има едно важно законово условие, което не трябва да се нарушава . Именно : Когато има заседание на Общински съвет , Милан Миланов трябва да вземе отпуска от месторабота си в музея , за да може да присъства на заседанието в Общинския съвет.

Вчера , 31 януари 2024 година се е провело заседание на Общинския съвет Перник. Милан Миланов е присъствал, но не си е пуснал отпуска от музея, издават наши източници от там. Това е голямо законово нарушение . Освен това Милан Миланов е подписал заплатите на служителите в музея , разкриват те.

Милан Миланов е шеф на музея , но това дразни много политически формации. Новият зам.областен управител от ППДБ на няколко места е казал,че ще го пенсионират й назначат техен човек. Пенсионирането на Милан Миланов се очаква да се случи до месеци.

Нарушението му от вчера обаче утежнява и без това утежнената ситуация около „вечния политик“, както сайта ни обича да го нарича.

Припомняме ,че това не е първото нарушение на Милан Миланов. Преди години той беше зад граница , но в същото време гласуваше на Общинския съвет фантомно. Хем го няма…хем гласува. Това се случваше по време на председателството на Димитър Колев , който броеше гласа на Миланов , а последния въобще не е в България.

Коментари

коментара