25-годишна шофьорка от Земен отива на съд

25-годишна на съд за управление на автомобил след употреба на алкохол.

В края на месец декември миналата година, в земенското с. Жабляно бил спрян за проверка лек автомобил „Пежо“ с водач 25-годишна жителка на гр. Земен. При изпробването й с техническо средство за алкохол били отчетени 1, 68 промила в издишания въздух. След проведено разследване е привлечена като обвиняема и й е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

 Радомирец се изправя пред Темида за притежаване на наркотични вещества.  

На 23 май миналата година, в условията на специализирана полицейска операция по противодействие, пресичане и разкриване на престъпления, свързани с наркотици ибл задържан 23-годишен младеж от гр. Радомир. 

Последвало претърсване на обитавания от него адрес при което били открити и иззети буркан, съдържащ суха зелена листна маса с тегло над 300 грама, сгъвка със същото съдържание и тегло около 3 грама, електронна везна и мелничка за трева.

При направените полеви наркотестове веществата са реагирали на канабис.  След изготвените експертизи и проведените процесуално-следствени действия под надзора на прокуратурата 23-годишният е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Коментари

коментара