Николаос Цитиридис в Перник

Шоуменът Николаос Цитиридис посети Перник, за да подкрепи Иво Христов от Радомир в борбата му за живот. Бившият водещ се включи в куиз, целта на който бе да събере дарения за Ивчо. 

От думите на Цитиридис изглежда, че той си е прекарал доста добре в Перник и се закани пак да дойде.

Ето какво написа Цитиридис: 

„Вчера беше хубав ден за творене на добро. Бях поканен в Перник на куиз, чиято цел беше да събере пари за писателя Иво Христов, а история му може би знаете – момчето е от Радомир и е изключително талантлив и мислещ човек. Коварна болест тормози него и семейството му с години, борбата с нея наистина е безмилостна, майка му е герой, той също. Още през 2017-та година като репортер бях в неговия дом, където се запознах с Иво. Репортажът си стои:

https://offnews.bg/kultura/15-godishniat-ivo-hristov-izdava-4-ta-kniga-pisha-za-smartta-zashtot-655648.html

Вчера хората от Перник наддаваха, за да бъда в техния отбор, което, разбира се, ги обричаше на сигурна загуба. Въпреки това, отбор „Ракета“ дадоха главозамайващата сума от 1200 лева, която аз удвоих. Никога не бях ходил в Перник по тъмно, вероятно ще повторя. Благодаря на всички перничани, които бяха там! Ако искате да дарите за каузата и живота на Иво, може да видите как в тази фейсбук страница.

https://www.facebook.com/chance4IVO/?locale=bg_BG