ДРАМА НА ОТЧЕТА НА ПОЛИЦИЯТА В ПЕРНИК: МВР още не може да открие кой обра кмета Станислав Владимиров, а журналисти нападнаха ченгето-шеф Милчо Милчов, че е поредния парашутист, който няма представа какво става в града

Журналисти подпукаха директора на полицията Милчо Милчов, че е поредният парашутист „кацнал“ в Перник, който си няма и представа какво става в града. Това се случи на безпардонния отчет на МВР, в които те се хвалят колко много работят, а никой не им вярва.

Шефът на полицията обаче се опита да се защити, че е родом от град Земен, никога не е късал връзката си с пернишкия регион, така че има представа относно спецификите на града.

„Аз съм родом от град Земен, израснал съм в град Радомир и съм учил в град Перник и обстановката ми е добре позната в града. Завършил съм академия на МВР и никога не съм късал връзката си с пернишкия регион.„, отговори Милчо Милчов.

Но същия не може да отговори защо полицията не разкри обира на пернишкия кмет Станислав Владимиров от миналата година. МВР Перник не могат или не искат /да си изберат сами /да открият бандитите, които безчинстват в града и влязоха дори в дома на кмета.

Реално МВР обра кмета. Така излиза. Къде са извършителите? За какво ни е полиция, която не може да пази нищо в този град?! Та даже се наложи Община Перник да си прави своя паралелна полиция, за да опазва имуществото на града.

Иначе от МВР Перник отчетоха, че е наложително да се повиши ефективността на полицейските служители и да се въведе коренно нов подход в и промяна в отношението към гражданите. Главният серетар на МВР Живко Коцев подчерта, че това е „приоритет на приоритетите“ – съвършено нов подход в комуникация и взаимоотношения с гражданското общество. Защото те са тези, които бранят сигурността и спокойствието на гражданите.

Коментари

коментара