СУРВА издаде кой с кого е в Пернишката СГЛОБКА

Сурва по селата е! Стотици перничани се правят на кукери, бабугери и каквото могат. Политиците се правят на хора. На мегданите из селата могат да бъдат видени министри, депутати, кметове и дипломати – гости на ритуала.

Сайтът „За Перник“ се опита да улови култови папарашки моменти и да даде на читателите си папарашки кадри, които да установят кой с кого е в политическата сглобка на града. Ние смятаме, че неформалното общуване издава много повече от официозното.

На събора в село Ярджиловци намираме най-големия представител на партия ГЕРБ в Перник депутатката Христина Георгиева /известна като пернишката Мелони/, областния управител на Перник Людмил Веселинов и зам.кмета на Община Перник Стефан Кръстев.

Ето какво установихме:

ГЕРБ /Христина Георгиева/ назидава строго областния управител на Перник Людмил Веселинов, който попива от указанията и дори не смее да си отвори очите. Само слуша и се съгласява. Това говори категорично, че няма да има изненади в областна администрация по време на сглобката в правителството през март 24.

Война между Община Перник /Стефан Кръстев – зам.кмет/ и ГЕРБ /Христина Георгиева – депутат/. Езикът на тялото е категоричен, че там има нещо. Това, което издава снимката е, че на Община Перник не й харесва това, което ГЕРБ й казва. Но категоричността на ГЕРБ е видима и партията на Борисов не отстъпва.

Нова папарашка снимка издава областния управител на Перник, в гръб, отново седи кротко до зоркото око на ГЕРБ. Вече и за слепите е видна конструкцията на местната политика.

И тази последна снимка затвърждава горенаписаното. Общината /зам.кмета Кръстев с шалчето/ се държи на дистанция от ГЕРБ, за разлика от областния управител, който засега е плътно ГЕРБ, а самия ГЕРБ /депутатката Христина Георгиева / не стига, че ги командори на живо, раздава команди и по телефона.

А за капак имаме всевишето око на кмета Станислав Владимиров – личния му ПР Адриан Скримов. Кого не изпуска от око…то се вижда от самосебе си.

Това е положението към днешна дата. Следим политическата обстановка през нестандартен поглед, който казва повече от официалните изявления.

Четете ZaPernik.com!

Коментари

коментара