Перничанката Ванеса Викторова скри шапката на всички фенове с анализ за ЦСКА

Перничанката Ванеса Викторова, която е дъщеря на кмета на пернишкото село Драгичево Виктор Викторов беше първата жена в рубриката CSKA FAN TV. Покрай баща си Ванеса е запалена фенка на ЦСКА, като и самата тя тренира професионално футбол на позиция вратар. 

Ванеса разговаря за бъдещето на отбора ЦСКА, за нея е важно към момента да се построи стадион „Българска Армия“, който бе затворен за основен ремонт. Но за съжаление Ванеса не вижда шампионска титла за ЦСКА при сегашното положение на отбора. Дори предвижда, че много скоро треньорът ще бъде сменен.

„Смятам, че ЦСКА се нуждае то млад специалист, който да внесе динамика в играта, да обедини момчетата в съблекалнята“, коментира Ванеса.

Перничанката доста задълбочено анализира футбола в България. Според нея ЦСКА е клуб с история, с изисквания и с много фенове и това тежи. Според перничанката на клуб като ЦСКА му трябват футболисти със здрава психика, които излизат и играят, „изяждат топката“.

Самата Ванеса е наследствена цесекарка и още си спомня за първия мач, в който баща й я завежда на стадион „Българска Армия“.

„Футболът е като операта – или се влюбваш от първия път, или никога не се влюбваш“, казва Ванеса.

Под интервюто с Ванеса Викторова преобладавт позитивните коментари, като червени фенове пожалават на Ванеса един ден да облече вратарския екип на ЦСКА:

-Браво за събеседника,изкючително обективни коментари!Само ЦСКА
Е този път браво Тошко Много точна гостенка и обективна Когато си заслужаваш похвали те си ги заслужаваш
-Евала на това момиче, за съжаление не зная в кой отбор играе Но вината си е моя Желая и успехи и на терена и в живота И да облече вратарския екип и на ЦСКА То между другото имаме ли ЦСКА София Женски отбор,много малко се говори и се пише за момичетата,ако имаме отбор
-Момичето е много в час. Евала!

 

Цялото интервю с Ванеса Викторова вижте долу:

 

Коментари

коментара