Антония Петрова спи на Малдивите САМО за 2 бона на нощ

2 бона на нощ. Толкова плаща Ивайло Батинков за престоя си на малдивския остров Kurumba, където е отседнало семейството. Слуховете, че Антония Петрова си е купила вила на Малдивите, се оказаха твърде преувеличени.

Мис България 2009 е букнала семейна вила в ризорта, в който отсядат всяка година, а от управата са им направили щедра отстъпка, разкри сайтът Intrigi.bg.

Стандартната цена на семейна вила на остров Kurumba е 3000 лева с включени закуска и вечеря. Като редовни гости на ризорта и заради удължения престой, семейство Батинкови се ползват с премиум отстъпки.

А за да впечатли аудиторията си в Инстаграм и да натрие носовете на завистниците, Антония Петрова поръчала и ръчно изработена табелка за врата. Гъделът се предлага като „ъпгрейд“ за редовните посетители и струва малко над 200 долара, узна Intrigi.bg. Миската, известна с навика си да парадира с високия си стандарт, веднага се възползвала от тузарските табелки.

В клипче в Инстаграм тя не пропусна да снима индивидуалния надпис на тропическата вила, а нейни последователи веднага решиха, че Батинкови са купили имота.

Коментари

коментара