Разгледайте техният свят! Снаха и свекърва от Перник с обща изложба „Картини от сърце“

Две млади жени от Перник – снаха и свекърва –  показват любовта си към изкуството чрез картини. Мариела Петрова и Михаела Методиева са подготвили своя обща изложба, която ще бъде открита на 11-ти януари в галерия „Марин Гогев“ в квартал Изток. Изложбата е кръстена „Картини от сърце“. Защото са точно такива – рисувани от сърце и направена с много любов. 

„В изложбата има много и различни стилове и техники от изкуството. И двете рисувахме като деца , но бяхме прекъснали. Отново любовта ни към рисуването съвпада с оставането вкъщи покрай Ковида и в последствие посещението на различни културни събития .
Мисля , че ще бъде интересно за всички ,които дойдат, защото вярвам, че точно това ,че е с голямо разнообразие ще даде възможността всеки да намери нещо от себе си .
Правим я заедно, защото рисуваме заедно“ – споделя Михаела пред ZaPernik.com.

Михаела споделя, че двете с Мариела са снаха и свекърва, но по-скоро чувствата им са като на майка и дъщеря. При общото им рисуване двете си помагат със съвети и идеи, тъй като всяка има своя поглед над рисунките.

„Надявам се в бъдеще да продължим напред, има винаги какво още да надграждаме , като съвсем нови в това начинание. Пожелаваме си успех, все пак за да имаме и мотивацията да продължим. Каним Ви да разгледате нашите картини ! Да се срещнете с нас и да изкажете своето мнение в уютна атмосфера с нашата първа изложба М&М ,,Картини от сърце „.

Коментари

коментара