След като спечелиха благотворителния турнир в подкрепа на Лили, футболистите на Черногорец Ноевци се събират на Коледен мач – всички без значение от пол и възраст са поканени! Ще има и безплатна скара

Любители на футбола се събират на Коледен мач днес, 26 декември от 14:00ч. на стадион „Черногорец“ в пернишкото село Ноевци.

Само преди два дни футболистите участваха в благотворителен футболен турнир в град Трън в подкрепа на Лили. 16 отбора взеха участие в тази кауза, обединила цялата Община Трън и много приятели от различни краища на страната.Турнирът бе спечелен от ноевчани. А те пожелаха Лили да спечели своята битка.

Поади интереса към последното събитие, от Черногорец Ноевци ораганизират срещата днес, като всички любители на футбола са поканени.

„В тази среща участват всички, без значение от години, пол, местоживеене, пристрастия и т.н.!!! Тук е момента предварително да благодарим на Румен Иванов – Баджони, които ще подсигури безплатна скара и бира ( въпреки наличието на алкохол срещата не е под егидата на БФС). Играчите ще могат да ползват съблекалнята и топла вода след края на срещата. За зрителите ще звучи подходяща музика!!!На Коледа стават чудеса. Заповядайте!!!
Весели празници и бъдете здрави!!!!“, съобщиха от футболния клуб.

Коментари

коментара