Миньор-Перник каза „довиждане“ на двама от футболистите си

Отборът на Миньор Перник стартира подготовка на 8 януари. В следващите дни жълто-черните ще минат обстойни функционални изследвания и медицински прегледи. Перничани ще изиграят и пет контроли през паузата.

Първата ще е на 17 януари срещу Банско. Три дни по-късно възпитаниците на Христо Господинов ще срещнат Витоша Бистрица. На 27 януари съперник ще е Спортист Своге, а на 3 февруари – Ботев Ихтиман. За 10 февруари е планиран приятелски мач с дубъла на Славия. Той обаче може и да не се проведе в зависимост от това, кога ЗС на БФС-София ще назначи отложения мач на Миньор Пк с ЦСКА 1948 III.

Спортно-техническият щаб и ръководството взеха решение тимът да се раздели с двама футболисти. Повече жълто-черния екип няма да носят Стефан Аличков и Георги Коричков, на които клубът благодари и пожелава бъдещи успехи.

Работи се и по селекцията, като в момента се водят заключителни разговори с няколко попълнения, които да подсилят Миньор за пролетния дял. Перничани зимуват на върха в Югозападната Трета лига с 6 точки аванс пред втория ЦСКА II./football24.bg

Коментари

коментара