Отбий номер: Антония Петрова пак се издъни

Бившата миска от Перник Антония Петрова-Батинкова, колкото и да е перфектна, все пак и тя се гримира. Невероятно, но факт! Истината излезе наяве от неин клип, в който Антония е решила да демонстрира на почитателите си как нанася грим на съвършеното си лице.

Миската с перфектно семейството обаче малко е претупала нещата по отношение на идеята си. Куриозното е, че във видеото, в което трябва да покаже на всички как нанася грим, Антония Петрова вече е гримирана. Тя предварително си е нанесла сенки над очите и спирала, а лицето и е перфектно гладко, устните пък – алени, видя ZaPernik.com.

Антония Петрова нанесе малко количество продукти – колкото да не е без хич, като подчерта, че слага коректор само за зрителите си, защото реално нямала нужда от него.

По всичко личи, че Антония Петрова не прави клипа, за да покаже реално как нанася грима си, а за да се покаже пред камерата, като предварителто е „сготвила манджата“. Ако някой  не е успял да догледа клипа до края, да знае, че не е изпуснал нищо – Антония Петрова си е същата както и в началото – „перфектна“.

Разбира се, няма как да я попитате за нищо, тъй като от доста време насам перничанката е наложила цензура на публичната си страница и е забранила коментарите, за да си спести хейт и подигравки.

Коментари

коментара