Ключов свидетел застава пред съда днес по делото срещу прокурорския син от Перник

Ключов свидетел се очаква да влезе в съда днес по обвиненията на прокурорския син от Перник Васил Михайлов. Това е ветеранът на пернишкия футбол и треньор на Миньор  – Румен Андонов. Именно наприятния инцидент, разиграл се с него отприщи вълна на недоволство в Перник и стана причина биячът Васил Михайлов най-после да получи справедливост.

Припомняме, че Васил е срещнал Румен Андонов и го е ударил без причина, като му счупва челюстта. Съпругата на Румен потърси медиите и случаят се разшумя. Постопенно започнаха да излизат и други жертви на Васил Михайлов. Така васил бе задържан по няколко обвинения.

Делото срещу прокурорския син Васил Михайлов продължава в Софийския районен съд. Той е подсъдим за 8 престъпления – нанасяне на средни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на други двама, за хулиганство и за закана с убийство.

На последното заседание по делото в районния съд, защитата на Васил Михайлов поиска отвод на наблюдаващия прокурор по делото, но то беше отхвърлено от съда като неоснователно.

В момента Михайлов е в ареста, с постановление на районния съд в Дупница по друго обвинение срещу него – за отправени заплахи за убийство към бившата си приятелка, съобщава Актуално.

Коментари

коментара