Абсурдна до глупост, смешна до крайност и трогателно родолюбива – МНОГО СМЯХ с Лейди Гергана в Радомир

Коледните събития в Община Радомир продължават. На 15 декември от 17:30ч. в Радомир гостува Цветелина Цветкова („Пощенска кутия за приказки“).

Абсурдна до глупост, смешна до крайност и трогателно родолюбива – това е Лейди Гергана
Героинята на Цветелина Цветкова е обект на трилогия, написана на неповторимия северозападен диалект, която е достойна и за стендъп комедия и за сериал. Създателка на тази луда жена, в най-позитивния смисъл на думата, е Цветелина Цветкова – психолог по образование, човек с опит в различни телевизионни формати. Тя е от хората, които изпълват с присъствие всяка стая, в която влязат. Смехът ѝ се чува отдалеч и като вълшебна примка те тегли към нея, така че винаги да можеш да я намериш. Входът е свободен!

Събота и неделя в центъра на Радомир ще бъде подреден Коледен арт базар, който ще представи ръчно изработени изделия на местните творци и занаятчии.
На 16 декември от 11ч., театрално шоу „Снежко Снежния човек“ ще зарадва най-малките, а Дядо Коледа ще бъде наоколо и ще очаква всички малчугани за снимки с него. Заради очакваните валежи, събитието ще се проведе в залата на Младежкия дом, а входът е свободен. Час по-късно, от 12ч. отново в Младежкия дом каним всички жители и гости на Радомир на вълшебен концерт „Весела и споделена Коледа“, с участието на децата от учебните заведения и образователните институции в града.

На 17 декември от 13ч. в НЧ „Напредък“, гр. Радомир ще се проведе благотворително събитие „Работилница за сладки“. Всички деца, които искат да се включат могат да се обадят на телефон 0875300089, за да се запишат за участие. От 15ч. отваря врати творческо ателие „Работилница за коледни картички“, в МКИЦ- Европа.
Заповядайте!

Коментари

коментара