Кристина Тодорова стана доброволец на годината в Перник

В Перник бяха връчени вторите годишни награди на кмета за доброволчество. Събитието беше организирано от Консултативния съмет за младежка политика с подкрепата на община Перник.

Доброволците бяха поздравени от кмета на община Перник Станислав Владимиров. Той им благодари за всичко, което правят и добави, че младежките организации са голяма опора на общинската администрация.

„Благодарение на вашите усилия намерихме формулата, с която да реализираме заедно толкова много мероприятия, да създадем общинската стратегия за младежта и да утвърдим добри каузи“, каза още кметът Владимиров.

Наградите на доброволците и членовете на младежките организации бяха връчени от секретаря на община Перник Мартин Жлябинков. Наградата на доброволец на годината бе връчена на Кристина Тодорова, член на общинския младежки съвет и БМЧК – Перник. За доброволческа инициатива на 2023 бе избрано мероприятието по повод Деня на розовата фланелка, организирано от младежки клуб „Да бъдем приятели“ към фондация ПУЛС, в партньорство с БМЧК-Перник, Общински младежки съвет, Международен младежки център – Парник и Скаутски клуб „Кракра Пернишки“.