Credissimo подарява нова детска площадка на Перник

Инициативата на Credissimo за създаването на нова детска площадка в парковата зона до общината в Перник е пример за отговорно социално партньорство между бизнеса и местната общност.

По време на официалното откриване, Кристина Харизанова, която е представител на Credissimo сподели: „Радостта на децата е най-голямата награда за нас. Надяваме се, че това пространство ще стане място за неповторими спомени за всички деца и техните семейства.“


Тези инициативи са важни, защото те не само създават условия за забавления и развлечения за децата, но също така спомагат за създаването на усещане за общност и принадлежност. Подобни проекти могат да служат като пример за други компании, показвайки как съвместните усилия могат да доведат до положителни промени в обществото.

Откриването на детската площадка в Перник идва в момент, когато все повече компании осъзнават своята социална отговорност и търсят начини да допринесат за развитието на общностите, в които оперират. Такива инициативи подобряват качеството на живот в градовете и създават по-добра среда за нарастващите поколения.

Коментари

коментара