Случи ли на треньор? ФК Миньор едноличен лидер в групата

Старши треньорът на Миньор (Перник) бе специален гост в „Часът на Трета лига“ след силната серия, която постигнаха неговите момчета, въпреки трудностите на клуба във финансов аспект. Според него футболистите са показали огромен характер в тези тежки времена и призова за обединение около клуба в Перник в това число на фенове, община, бизнес и всички работещи в клуба.

В клуба имаше промяна на собствеността и сега Велизар Димитров пое нещата в свои ръце в ролята си на Председател на УС. Христо Господинов благодари и на кмета на Перник, като сподели и интересен момент преди тежкото гостуване на Чавдар в Етрополе, в който той е уверил футболистите, че Миньор ще продължи да е на футболната карта на България.

До този момент „чуковете“ са едноличен лидер в групата, въпреки финансовите трудности, като през изминалия уикенд надиграха и коравия тим на Балкан (Ботевград) с 3:1. До края на полусезона остава едва 1 кръг, а Миньор има аванс от 9 точки пред втория в таблицата тим на ЦСКА – София II, който има тежката задача да се изправи срещу записалия 8 поредни победи тим на Рилски спортист в последния кръг.

Източник: sportal.bg

Коментари

коментара