Момичето-глас от Перник – Николета Станойкова пусна нова авторска песен

Момичето-глас от Перник Николета Станойкова-Ника се завърна в музикалното дерби с огнена песен. Новото и творение се казва Firе и е на английски език, разбра ZaPernik.com.

Песента е авторска – по текст на самата Николета Станойкова, а музиката и аранжимента са дело на Светослав Кепчелев, Михаил Илинов, Лазар Лазаров, продуцент е Светослав Кепчелев.

Парчето е записано в MIG7 Studio и излезе официално на 16-ти ноември. За момента Николета няма планове да направи клип на песента, но ако намери човек, с когото имат сходни виждания и идеи, не е изключено.

ZaPernik.com попита Николета Станойкова къде се изгуби и какво ново около нея. В момента перничанката работи в Швейцария във вариете и планува да остане до средата на Януари. Ето какво отговори още тя:

„Дадох си доста почивка и не бях активна в социалните мрежи, също така усетих, че е време да имам и нещо собствено. Идеята за песента дойде миналата година по същото време. Бях в Швейцария, където съм и в момента. Просто един ден, след работа започнаха да ми идват разни мелодии или части от текста. Беше доста късно. Записах всичко на телефона, в последствие започнах да работя по текста и през април я записахме с момчетата от Mig7 Studio. Малко се забавихме с обработката и аранжимента, но се радвам, че имаше време песента да отлежи, тъй като направихме леки промени преди да я пуснем официално.
А относно това за какво се пее, предпочитам да оставя слушателите да си я интерпретират по техен начин“, казва Станойкова.

Относно бъдещи проекти, тя е категорична, че със сигурност ще има и втора песен, „защото много ми хареса чувството да създавам, както и процеса на работа. А още повече обратната връзка от хората, които я харесват“, сподели Ника.

Точно шест години са се минали откакто момичето от Перник покори жури и публика в риалити формата „X- Factor“.

Николета Станойкова е един от най-силните гласове на Перник. Талантът и доби национална популярност, когато преди години се яви на сцената на „X- Factor“ и буквално отвя главите на журито с гласа си. А след това участва и в „Гласът на България“.

В момента младата перничанка продължава да се занимава с музика, като пее и в България, и в чужбина.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikoleta Stanoykova (@nstanoykova)

Чуйте новата песен на Николета Станойкова:

Каква беше Ника, припомнете си тук:

Коментари

коментара