Това е директорката на детската градина на ужасите Миньорче! Внимавайте за децата си!

Даниела Захариева
Даниела Захариева

Пазете децата си от тази лелка, ако не желаете да се грижат за тях по-лошо от чувал с картофи. Както родители разкриха по-рано днес, деца са оставени буквално в ненормални условия през 21 век.

Детска градина „Миньорче“ си имала филиал в шесто училище. Там обаче щели да правят ремонт и сложили децата в Пионерския дом /ОДК/.

Но в какви условия – едва ли в затвора има такива. В буквално голяма килия, покрива тече, едното дете се събудило от дъжда. Вижте в снимките как са наредени креватчетата на децата. Леглата – от пружини като в комунизма. Дюшечатата са мухлясали, с всякакви гадости под тях.

И това е директорката на детската градина, която има съвестта да се „грижи“ за Вашите деца по този „грижовен“ начин. Лелката Даниела Захариева.

Уж има очила с диоптер, пък не вижда в какви условия се грижат за децата ни.

Какъв човек трябва да си, за да се грижиш за деца по този начин? Дори чувалите с картофи ще ги сложат в по-сухо помещение, за да не покълнат и да не се развалят. А това са деца?!

Как не ви е срам всички работещи в съответната детска градина? А и в другите. Защото и вие сте подобни – комундели, путинистки, които отварят прозорците на децата ,за да настинат по-бързо и да ги върнат болни у дома. 

Това е дъно. Човешко дъно. И трябва да има реакция. Ако не инстутиционална, то обществена.

Преместването на децата се случило докато кмета на Перник Станислав Владимиров не е бил в Общината и не е изпълнявал функциите си като кмет последния месец, тъй като бе кандидат-кмет. Такъв е закона. Но той днес се закле отново като кмет и обеща да чува и да реагира бързо на неправдите.

Всичко в Община Перник докато вървеше предизборната кампания бе занемарено. Без тояга, комунделите налазили тая Община от десетилетие не работят.

Но тук вече не може нещата да останат така.

Като начало, пазете си децата от тази дама. Проверявайте я как ги гледа, ако нямате възможност да я избягате. Не се доверявайте сляпо на това какво ви казват. Влизайте вътре. Ровете. Проверявайте. Сложете им камери. Гледайте ги през телефоните. Тези лелки не се грижат добре за децата ви, да видим дали кмета ще се погрижи за тях.