ПРОИЗВЕДЕНО В ЗЕМЕН: Вероника Стефанова се превърна в жива кукла Барби – СНИМКИ

Нереално красивата Мис България 2017 Вероника Стефанова, която е със земенски корени, прикова отново погледите на всички.

Това се случи по време на конкурса Miss Universe Bulgaria, който тази година беше спечелен от Юлия Павликова, която ще представи България на Мис Вселена 2023 в Ел Салвадор.

Въпреки, че е майка на две прекрасни деца, Вероника Стефанова продължава да е като жива кукла Барби. Буквално! Не за вярване, но е факт.

От времето, когато стана Мис България до сега Вероника не е мръднала като визия – може би е станала още по-красива.

Вероника Стефанова преди:

Това, разбира се дължи  и на малко корекции, които бетонираха визията й типично като на крехката кукла Барби.  По пресните снимки на миската си личи, че Вероника, която има собствен салон за красота в Студентски град, е пипнала скулите си. Нослето на миската също изглежда по-тънко – досущ като барбито. А устните са по-плътни.

Вероника Стефанова има тежък период в живота си. Тя е страдала от анорексия и е била на прага на смъртта. За щастие е успяла да се измъкне от коварната болест, а след това започва да дава кураж и на други момичета с анорексия.

Вероника Стефанова не разкрива много от личния си живот. Но това, което е известно е, че от години е в брак с Филип – заможен бизнесмен, по-възрастен от нея. За него Стефанова казва, че е най-добрият човек на света и истински мъжкар. Семейството им има две деца – неземно красиви като майка си.

Ако Барби – филмът се снимаше в България, със сигурност главната роля щеше да е на Вероника Стефанова – неземната красавица, родом от град Земен.

 

 

Коментари

коментара