На вниманието на Бойко Борисов – областният лидер на партия ГЕРБ Емил Костадинов не успя да стане общински съветник

Областният лидер на партия ГЕРБ Емил Костадинов е тръгнал към Рекордите на Гинес. Колко провала може да направи като лидер на партията един след друг.

Два пъти не успя да стане народен представител и губи преференциалния вот, а сега регистрира загуба и като кандидат за общински съветник, видя ZaPernik.com. Към това може да добавим, че е губил и изборите за кмет на кв. Изток и картинката става още по-колоритна.

Областният координатор на ГЕРБ Емил Костадинов, който е 12-ти в листата за общински съветници в Перник не успя да събере преференциална подкрепа от съпартийците си и да влезе в общинския съвет. Това направиха трима други лица, но не и той. С което Емил Костадинов е вън от общинския съвет на Перник.

Просто натрупа още една загуба на ревера си.

Дали ще успее да влезе в Рекордите на Гинес – човекът е млад, има още политически път пред него, смеят се в партията на Бойко Борисов.

Емил Костадинов изгради политическото си битие като враг на кмета Станислав Владимиров – Станката и сбърка. И лидера му Бойко Борисов и избирателите му показаха червен картон и застанаха до Станката и спечелиха.

Но да си лидер на партия в областен град и да не можеш да станеш общински съветник… е доста интересно положение.

На Бойко Борисов няма да му хареса.

Коментари

коментара