ПЪРВИ ДУМИ на кмета на Перник Станислав Владимиров

Новият кмет на Община Перник е Станислав Владимиров, който  на местните избори се яви със свое Движение „Просперитет за Перник“. Това ще бъде вторият мандат на Владимиров, който бе избран с рекордно мнозинство за кмет на община – над 70 процента. Неговото ДПП също събира най-голям брой общински съветници на Перник. 

Ето и първите думи на Станислав Валдимиров след края на изборния ден пред Нова Телевизия:

„Искам да благодаря на всички мои съграждани които излязоха да гласуват и че ми дадоха подкрепата си. Усещах тяхната подкрепа, бяхме сплотени. Този огромен процент, който дават социолозите наистина много задължава и аз се моля и ще направя всичко да напрпавим Перник такъв, какъвто го виждам в мечните си. Перничани го заслужават.“, каза Владимиров.

„Първото нещо, което беше да напуснем БСП, опитахме се да бъдем позитивни, без излишна помпозноств кампанията си за местния вот. Разбира се, фалшивите новини отново дойдоха от Корнелия и нейните тролове. Но аз разчитах на подкрепата на своите съграждани и смятам, че това беше успешната формула“, каза още Станислав Владимиров.

На въпрос за връзката му с Бойко Борисов, Владимиров отговори:

„Много трудно в политиката е да се създадат устойчиви партньорства. В послединте четири години с Борисов създадохве добро партньорство, което донесе само позитиви на нашия град“.

По повод скандала с липсата на вода в квартал Църква, който достигна до ексцесии в изборния ден, Станислав Владимиров коментира:

„Имаше много странни неща, които се случиха последните три дни в квартал Църква, точно сега, и точно в този изборен момент. Мандата ми започна с водна криза и някой много искаше да има такава и в последните дни на управлението ми….
Този проблем започвам да го следа персонално от днес.

Коментари

коментара