Защо този политик гледа толкова гузно? ППДБ са пробити отвътре с желязна схема, която ще открадне половината им съветници

Георги Недев
Георги Недев

В коалицията ППДБ е много тегаво. Разкри се схема, в която определени бизнес кръгове ще изядат половината вот на коалицията, научи ZaPernik.com.

Предварителните сондажи сочат пълно изборно фиаско на хората на Кирил Петков и Христо Иванов в Перник. Не се очаква коалицията да мине повече от 4 общински съветника.  Няма да е нито първа, нито втора, нито трета по брой съветници или гласове в Перник. А може би и няма да е четвърта или дори пета, сочат допитванията на „За Перник“.

Отделно в самата листа на ППДБ е заложена от самото начало бомба. Целта е партията да бъде изядена от вътре.

Водачът на листата Георги Недев /гузно гледащия човек от снимките/ се оказва пробит. Бизнесмени, близки до ледената пързалка, вкарани в листата, без да имат големи заслуги към дясното политическо пространство в Перник, ще я пренаредят и ще изядат 1 или 2 от общинските места, отредени за ППДБ. В замяна на Недев ще му дадат малко личен преференциален вот, за да не остава с нула гласа.

Идеята на водача и задкулисието в ППДБ е да избута третия и четвъртия в листата, за сметка на бизнес кръговете, заложени в края на същата. Така от ППДБ ще сбъднат божието пророчество – последните ще станат първи.

Хора от коалицията вече се усетиха на подмолната игра и не си дават зор дори да лайкват нещата на ППДБ във фейсбук. И заради това водачът Георги Недев гледа гузно. И е повече от сам.