БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА! Бизнесменът Петър Първанов от ЛЕВИЦАТА и топ адвокатката на ГЕРБ Боряна Методиева вкараха ОТНОВО в съда последното решение на ЦИК да събори изборите в четирите кметства на Перник. Ще успеят ли или всичко ще приключи окончателно?!

Обрат! Броени часове до старта на кметстските избори, четири кметства в Перник още са на тръни – ще ги има ли или не. ZaPernik.com разбра, че най-новата информация по казуса с Кметствата Изток, Църква, Калкас и Бела Вода е следната: борбата за запазването им продължава. 

Както вече писахме, след като делото за оставане на кметствата бе спечелено от адвокатактата Боряна Методиева, ангажирана по казуса от партия ГЕРБ,  ЦИК отново отмени изборите в 4-те кметства.  Това се случи в края на миналата седмица.

Партиите  ЛЕВИЦАТА и ГЕРБ, с адвоката Боряна Методиева и бизнесменът Петър Първанов – супер близък до президента Георги Първанов отново обжалват решението на ЦИК в законоустановения за това срок. Очаква се до три дни съда да се произнесе по казуса.  Очевидно драмата ще е до последния момент преди старта на Изборите.

Досега нещата бяха на ниво Общинска избирателна комисия, а сега са на Централна избирателна комисия.

Ето и новата жалба на ЛЕВИЦАТА до Върховния съд: