Истинското зрелище за ДЕНЯ НА ГРАДА ще е на метри от площада! Шоуто на Бойко Борисов, в което ще громи политическите си опоненти, засенчва скучния соц. концерт на групите Сигнал и Конкурент

19 октомври е Деня на град Перник. Хората обичат този празник и се събират на площада, за да се почерпят и купонясват.

Но тази година, програмата не е интересна. Не се притеснявайте! Докато върви тазгодишната скучна музикална соц. програма на група Сигнал и Конкурент , истинското шоу за деня на града , ще е на метри от площада в центъра на Перник.

Докато група Сигнал гонят публиката за пореден път на деня на града (правели са го вече на същия празник в Перник) , в зала Панорама , на метри от площада , ще се проведе среща с лидера на партия ГЕРБ Бойко Борисов.

Очертава се повечето перничани да изберат как Бойко Борисов громи опонентите си и какво ще каже за Перник , отколкото да слуша как Данчо Караджов и компания настройват китарите си и пеят вече втръсналите си песни от комунизма.

Бойко Борисов ще бъде посрещнат с песента „Окото на Тигъра“ в зала Панорама от 18 часа . От ГЕРБ издават ,че политическото шоу ще бъде много по-яко от това на площада.

Така ,че ако програмата за деня на града ви е скучна (определено ) , не се притеснявайте: Бойко Борисов ще оправи нещата.

Коментари

коментара