Пиян шофьор с БМВ помля фризьорски салон в Перник

Снимки: Сашо Фишев, Фейсбук

59-годишен перничанин, видимо пиян и без книжка е задържан за нанасяне на значителни материални щети с лек автомобил на салон за красота.

Инцидентът е станал вчера, около 23, 20 ч. в пернишкия кв. „Изток“. Лек автомобил „БМВ“ се забил във входната врата на фризьорски салон. Водачът напуснал местопроизшествието, изоставяйки автомобила. След подаден сигнал във второ РУ района бил блокиран и не далече от мястото бил задържан предполагаемия извършител – 59-годишен перничанин.

Снимка: Сашо Фишев, Фейсбук

Видимо пияния мъж отказал проба за алкохол и наркотици. Задържан е за до 24 ч. с полицейска заповед.

Снимка: Сашо Фишев, Фейсбук

На фризьорския салон са нанесени значителни материални щети – изкъртени врати, прозорци и предпазна решетка. Извършен е оглед и са предприети действия по започнатото досъдебно производство.

Снимка: Сашо Фишев, Фейсбук

Работата продължава под надзора на прокуратурата в областния град.

Снимка: Сашо Фишев, Фейсбук
Снимка: Сашо Фишев, Фейсбук
Снимка: Сашо Фишев, Фейсбук

Благоевградчанин и столичанин на съд за управление на автомобили след употреба на алкохол.

На 05 август тази година, на автомагистрала „Струма“, в районна на гр. Радомир възникнал пътен инцидент между лек автомобил „Фолксваген“ с водач 37-годишен от Благоевград и лек автомобил „Фиат“, управляван от 34-годишен от благоевградското с. Сатовча. При изпробване на водачите с техническо средство за алкохол били отчетени 3, 09 промила в издишания въздух на 37-годишният. След проведено разследване е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

С 1, 33 промила алкохол в издишания въздух е управлявал лек автомобил „Пежо“ 65-годишен столичанин. Мъжът бил проверен на 12 септември в землището на радомирското с. Стефаново. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.