КЛАСИКА! Съпругата на прокурора Бисер Михайлов: Не ме е бил, паднах по стълбите

Съпругата на прокурора от Перник Бисер Михайлов – Биляна, отрече да е била бита от него. По думите ѝ среднощният конфликт между тях двамата бил обикновен битов скандал.

Пред Нова телевизия тя каза, че не е жертва на домашно насилие, а е паднала по стълбите и така си насинила окото.

Бисер Михайлов, чийто син Васил придоби печална слава през последните години заради побои и закани, бе задържан за 72 часа по обвинение за побой над съпругата си в петък.

Биляна Михайлова, която в момента се лекува в болница, обаче твърди, че съпругът ѝ не ѝ е посягал.

Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство… Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или загубих равновесие по-скоро и след това паднах и оттам ми е тази травма на главата… Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял„, каза Биляна Михайлова.

Тя отрече да е свидетелствала срещу съпруга си или да я е страх от него.

„Не смятам, че съпругът ми е опасен, за да живеем под един покрив. Мисля, че станалото между нас може да се поправи. Да го разрешим ние между нас, не пред медиите и държавата“, допълни Михайлова.

Разследването срещу Бисер Михайлов няма да бъде прекратено след това интервю, което обаче с голяма вероятност ще повлияе на неговия развой, като липсата на съдействие от съпругата ще затрудни прокуратурата.

Коментари

коментара