Шофьор блъсна жена пред МОЛ Перник….и си тръгна

Шофьор блъсна жена в Перник пред свидетели и невъзмутимо не спря, а си продължи. Случката се е разиграла на оживено място пред МОЛ Перник, съобщи за zaPernik.com дъщерята на блъснатата жена.

Вчера вечерта жената е отивала към МОЛ Перник. В опит да влезе в сградата тя заобикаля кола. В този момент шофьорът я бута на заден ход. Жената започва да тропа по задното стъкло на шофьора да спре, обаче той продължава да я бута с колата си.

Жената се е отървала с леки ужулвания и болки в едната ръка, разказва пред ZaPernik.com дъщеря й, като добавя, че шофьорът дори „извинявай“ не казал, а си е продължил невъзмутимо.

„Човекът излизаше от парко място, майка ми го изчака да премине. В момента, в който тя тръгна да пресича след него, той включи задна и я удари. На прав път, излезнал вече.. защо включи задна и той не знае! Съответно всички викнаха по него, но той продължи да връща. След което отново тръгна напред и избяга„, разказва Боряна в социалната мрежа.

Тя се е обърнала и към въпросния шофьор:

„Чудя се колко още хора ще бъдат блъснати от неадекватни шофьори на пътя?!
,,Приятелю“ другия път, можеш да убиеш някого, не само да го бутнеш!!!!
А това, че не спря изобщо въпреки, че хората викаха по теб и не се извини най – малкото, показва ниската ти култура и безчовечност! Нещастно същество!
Видях, че возиш дете в колата си, дано си дадеш сметка какъв пример му даваш с безхаберното си и неадекватно поведение като водач на ПС!!!
Днес е майка ми, утре може да е твой близък, замисли се над това!!“

Коментари

коментара