Перничани БЕСНИ: Министърът НИ ИЗЛЪГА

Хиляди перничани, които редовно рътуват всяка сутрин от Перник към София са възмутени от несериозното отношение на Министъра на регионалното развитие и благоустройство Андрей Цеков, разбра ZaPernik.com.

С официално писмо до народните представители от ГЕРБ в Перник – Христина Георгиева и Георг Георгиев, министърът на МРРБ обещава на перничани, че най-късно до 9-ти октомври те ще имат реверсивно движение в участъка от четирилентовия път до София.

Да, ама не!

Днес сме 9-ти октомври и такова НЯМА – гневни са перничани, които пътуват ежедневно за работа до София и карат децата си на училище.

ZaPernik.com потърси за коментар депутата Христина Георгиева. Тя сподели, че много хора са се обаждали на нея и на колегата й Георг Георгиев по този повод.

„Аз също, както всички перничани, лично съм засегната от този проблем – всяка сутрин пътувам за работа от Перник към София. Написахме писмо до министъра, на което ни се отговори в 14-дневния законно установен срок. Ако бяхме отправили питането си устно от трибуната, имаше вероятност да се забави и да остане във времето. Виждате какво са ни отговорили от МРРБ. След като е написано, би трябвало да е сторено. Ще търся и лична среща с министъра, ако казаното не се изпълни“, каза Христина Георгиева.

 

 

Коментари

коментара