СКАНДАЛ В БНТ: Пернишкият политик Милан Миланов е хванат в долна лъжа

Пернишкият политик Милан Миланов /със синия костюм /е хванат в долна лъжа. Както вече казахме, той се показа в ефира на националната телевизия БНТ, където участваше в предизборен диспут.  Милан Миланов смята, че общинските съветници не трябва да получават заплати, а да си ги даряват. В ефира на телевизията си спомни, че преди години, когато съветниците са работили без заплати, нещата са били по-принципни.

ХВАНАТ В ЛЪЖА

Колегата на Милан Миланов – общинският съветник от АБВ, сега ЛЕВИЦАТА Петър Първанов /в кръгчето на снимката/ обаче го хвана в долна лъжа.

Разбирам че е предизборна кампания и най-много се лъже по време на избори и след лов, но паметта на избирателите е още добра. Аз съм общински съветник двата последни мандата в община Перник, и всеки път в началото на мандата , при обсъждането на заплатите на съветниците съм внасял предложение, възнаграждението им да бъде нула лева. За съжаление никой от съветниците, освен моята група на АБВ, не ме е подкрепяла и всички съветници включително Милан Миланов са гласували против това предложение„, разконспирира колегата си Милан Миланов Петър Първанов от ЛЕВИЦАТА.

Това може много лесно да се провери в протоколите на Общинския съвет в Перник. И се надявам Милан Миланов, които е силен в други области, като образование и култура, да се съсредоточи там, а не в финансовата рамка на община Перник„, каза Петър Първанов от ЛЕВИЦАТА.

Дали това е единствената ЛЪЖА, която Милан Миланов е изрекъл в националната телевизия? Следим темата!

Коментари

коментара