ММА-бойците на Team PRIDE се върнаха в Перник с медали и още по-нахъсани за победа след държавното първенство в Ямбол

Перничаните от Team PRIDE Pernik се върнаха с постижения от държавното първенство по ММА в гр. Ямбол. От клуба заминаха 7 състезателя ( 1 дете, 1 кадет, 3ма юноши и 2ма мъже). Държавният турнире е бил за  3 от момчетата първо състезание, но въпреки това тримата са дали максимума и са изненадали приятно треньора, сподели Иван Георгиев за ZaPernik.com.

„Извоювахме тежки победи, със събмишън (предаване) и една с тотална доминация, но за съжаление допуснахме и тежки загуби, но така е в спорта – единият печели, а другия губи! Анализирах грешките от моя страна и ще направя всичко възможно за следващия турнир да ги коригирам. Клуба има 3- ма финалиста в лицето на Йордан Иванов, Антон Милчев и Даниел Георгиев, които много малко не им достигна за да спечелят първите места“, каза Георгиев.

Другите четири момчета: Мишо, Патрик, Светли и Ники показаха добра игра, но може би подцениха ситуацията и бяхме наказани за това. Въпреки всичко съм доволен от представянето им, като винаги съм твърдял, че трябва да има възход в тяхната игра, както и показаха на този турнир и вдигнаха определено летвата за следващите турнири с очакванията ми – допълни Иван Георгиев.

Равносметката за момчетата е следната :

Йордан Кирилов- 🥈 място деца до 52кг.
Антон Милчев-🥈 място кадети до 67кг.
Даниел Георгиев 🥈място юноши до 56.7 кг.
Михаил Григоров 🥉място мъже до 61.2 кг.
Патрик Генов 🥉 място мъже до 120 кг.

Героите на турнира бяха Дани и Тони, които изиграха най-много срещи и извлякоха максимално много опит от турнира.

Ники и Светли показаха добра игра, като съм сигурен, че за вбъдеще ще покажат още по-добра. Благодаря на Българската федерация по ММА в лицето на Станислав Недков за възможността да играем и до нови срещи!
За мен беше чест! – каза Георгиев.