На този филм ЩЕ СЕ РЕВЕ!

Първи кадри на пълнометражния филм за легендата на ФК „Левски“ – Георги Аспарухов – Гунди вече изтекоха в мрежата. А трейлърът към филма „Гунди – легенда за любовта“ събра очите не само на феновете на емблематичния отбор, но и на всички българи, видя ZaPernik.com

Припомняме, че част от кадрите във филма са заснети в Перник  – в обновената сграда на Минна дирекция, която вече не е частна собственост, а на перничани.
Филмът за великия български футболист Гунди беше заснет в представителните кабинети и пространства на сградата. Част от кабинетите бяха превърнати в апартаменти, а друга в работни кабинети на висшата номенклатура на БКП и Държавна сигурност.

В същото време до последно се търсеха статисти от Перник  за заснемането на филма, така, че не е изключено перничани да се разпознаят в някои от масовите кадри на филма.

„Гунди – легенда за любовта“ е пълнометражен игрален филм, посветен на великия и обичан футболист от миналото, Георги Аспарухов – Гунди. Лентата проследява живота на големия спортист – от срещата му с Величка Маркова – Лита, до трагичния 30 юни 1971 година. Тогава Гунди загива на място в жестока катастрофа при прохода Витиня.

Интересното във филма е, че в основата на сценария са неразказани досега истории от личния живот на Георги Аспарухов и неговата най-голяма любов – съпругата му Лита, с която преминават през редица изпитания на живота, футбола и системата, но остават заедно до самия край.

На екран ще оживеят и някои от легендарните мачове с участието на Гунди, благодарение на стотиците специални ефекти, използвани във филма.

Очаква се лентата да бъде пусната официално догодина – 2024г. А дотогава….

Феновете на футбола са в истински екстаз от първите кадри:

– На този филм ще се реве повече, отколкото на Титаник! Филм за мъже и не само.. Ще бъде велико! Изгледах трейлъра 10 пъти и всеки път настръхвам…Дано целият филм да е също толкова добър! Само Левски!

– Невероятно! Просто не мога да дочакам филма, нетърпението е гигантско!
– Настръхвам от трейлъра, наистина! Нямам търпение да излезе! Имам толкова близки приятели левскари, заслужава си да се отиде на кино още на предпремиера дори и призовавам всички които обичат футбола в България да го направят! Убеден съм че ще има много плачещи хора в залата по време на прожекцията, този филм ще докосне много хора в България. – коментира фен на ЦСКА.

– Усещам че всеки който обича Левски ще плаче на този филм Наистина нямам търпение филма да излезне

– насълзиха ми се очите още сега

– За първи път, откакто умря българското кино след 1993/1994 нататък да видя един трейлър, който да ме грабне. Изглежда като холивудска продукция, особено с анимацията на Герена и публиката. Изглежда като кино филм, а не като блудкавите театри, дето се опитват да бълват от 20 години, и никой не ходи ги гледа. Още си спомням жалкият опит с „Мисия Лондон“. Този трейлър изглежда впечатляващо и е филм за един изцяло позитивен герой, обичан от всички свои колеги и световните звезди по онова време. Не казвам, че филм за Стоичков би бил по-малко значим, но някак не виждам Ицо в тази светлина, колкото и голям да беше той също!

– Горещо се надявам, накарая да не излезе някаква холивудска сапунка…че много жалко за нас…

Коментари

коментара