СЛЕД КАТО БЕ НАКАЗАН С 12-ТО МЯСТО: Лидерът на Областното ГЕРБ Перник Емил Костадинов качи слоган, че ще „РАБОТИ ЗА ПЕРНИК“, а жена му Надежда Петрова пусна първо обръщение с РУСКИ ИДОМ: „Ни пуха, ни пера“, скрито послание към ЛОВЕЦА НА ПАРТИЯТА Денислав Захариев

Областният коорнатор на ГЕРБ Перник Емил Костадинов няма да се отказва от политиката, нищо, че бе „наказан“ с 12-тото място в листата за общински съветници на ГЕРБ Перник.

Синята партия се тресеше от двуомение дали Костадинов ще хвърли капата или ще се бори за преференции на предстоящия местен вот.

Емил Костадинов не даде изявление пред zaPernik.com, не коментира и листата с общински съветници, но смени профилната си снимка във Фейсбук с „Работим за Перник“. Което най-вероятно ни показва, че „играта продължава“.

Първо изказване обаче направи съпругата му Надежда Петрова. Тя публикува стари снимки на Емил Костадинов още от времето, когато беше кмет на Изток и написа руско обръщение: „Ни пуха, ни пера„.

Ни пуха, ни пера„. Изразът е възникнал сред ловците и се основава на суеверната идея, че с пряко желание (както пух, така и перце) резултатите от лова могат да бъдат „излъгани“. На езика на ловците перото означава „птица“, а „пух“ означава животни.

Ловец в партията пък е Денислав Захариев – общинския председател на ГЕРБ, с когото Емил Костадинов последните години воюваше. Може би посланието е насочено към него. Денислав Захариев е водач на листата общински съветници  на ГЕРБ Перник, както и председател на Общинския съвет.

Дали Емил Костадинов ще успее да пререди своите колеги и да стане общински съветник на Перник – следим темата!

Коментари

коментара