ПРЕВРАТ ВЪВ ВЪЗРАЖДАНЕ! Структурата на Костадин Костадинов В ПЕРНИК се разпадна дни преди МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ – ключови фигури НАПУСНАХА! Депутатът Димо Дренчев рушил, вместо да гради. Кандидат-кметът Радослав Червенков обвинен, че потънал в ЗАВИСИМОСТИ

Създателят на партия ВЪЗРАЖДАНЕ в Перник Павел Павлов се оттегля от поста си и обяви, че в партията има проведен преврат, научи ZaPernik.com. Бомбата на сайта ни се потвърди от самия Павлов, който в интервю за ТВ Струма разкри шокиращи патрийни подробности около партията на Костадин Костадинов в Перник.

Драмата с ВЪЗРАЖДАНЕ

– Случи се един преврат от двама души. Единият от тях е кандидата, който ние издигнахме за кмет – Радослав Червенков, а другия е избрания за втори път депутат от 14 МИР Перник Димо Дренчев.  Тези двама души бях забелязал, че заговорничат зад цялата структура. Срещат се инкогнито. Редят някакви неща. Беше ми неприятно, но не обръщах внимание, докато не разбрах, че тук се готви нещо. Нещата ескалираха, след като организацията, която се състоеше от честни и достойни хора предложиха Радослав Червенков за кмет на Перник като млад и перспективен. Предложението дойде от Румен Ваташки, който сега съжалява.

– В момента, в който го издигнахме, Радослав Червенков се вживя, че е избран за кмет и започна да налага от следващия ден още своите виждания в организацията. Аз се опитах да спра този процес, но беше трудно, даже невъзможно, защото имаше подкрепата на депутата от ВЪЗРАЖДАНЕ Димо Дренчев.

Димо Дренчев руши Перник

– Задачата на народния представител на ВЪЗРАЖДАНЕ Димо Дренчев беше да създава структури и да работи за обединението на тези структури. Той през цялото време откакто е областен координатор руши, а не създава. Той руши. Структурата от Радомир пожела той да се дистанцира от тях.

Листа за общински съветници от зависимости

– Големите проблеми започнаха с реденето на листата за общински съветници. Тогава в стаята влязоха трима образно казано свободни електрона, които търсеха място под слънцето. Ние не ги познавахме. Те казаха, че искат да станат членове на нашата организация. Аз веднаха се усетих и ги попитах дали те в този ден са разбрали, че тук има организация. Отговор не получих. Червенков настоя дори те да бъдат веднага включени в листата за кандидат общински съветници. Още мастилото на техните заявления не е изсъхнало, а ние искаме да ги слагаме в листата. Все пак човек, за да го възприемеш, трябва да го провериш. Но Червенков беше категоричен, че тези хора имат достойно място в листата. Според мен, тези хора имат по-добро финансово и обществено положение, аз веднага реших за себе си, че тук явно е изпадвал в някакви зависимости. При положение, че организацията не се финансира от централата, няма нито една стотинка от там, Червенков разполага с личен ПР, ще поставя билбордове, явно този човек е влязъл в зависимости. Явно за да вземеш – трябва да дадеш, затова тези хора влизат в листата.

Костадин Костадинов

– Костадин Костадинов е подведен. Радослав Червенков се нахвърли върху мен и ме обвини във всички грехове на земята, без да ми даде възможност да се защитя. Тези заговорници са готови на всичко, за да може единия да сбъдне мечтата си да стане кмет. Той за съжаление, ако не стане кмет, ще стане общински съветник.

Съставът на общинските съветници на ВЪЗРАЖДАНЕ ще бъде подменен. Там ще бъдат хора, които гледат лични интереси.

Дано Костадин Костадинов разбере истината.  Аз не се чувствам обиден, чувствам се разочарован за бъдещето на Възраждане.

Коментари

коментара