Страхотен шанс за бъдещи предприемачи в Перник – БЕЗПЛАТНО обучение с награден фонд

Страхотна възможност за перничани, които искат да се занимават с предприемачество и да развиват свой бизнес. През  месец ноември стартира Бизнес Академия за стартиращи предприемачи – BASE. Тя ще бъде напълно безплатна и ще бъде под формата на иновативен обучителен курс . Програмата стартира на 08.11.23 г. и завършва на 28.02.2024 г., като обучението ще се проведе в сградата на Минна дирекция. 

Академията се осъществява от Съвета на жените в бизнеса в България, съвместно с Фондация „Америка за България“ и подкрепата от Областна администрация Перник и Община Перник.

Курсът ще включва както теория, така и практически занимания, поднесена на курсистите от изтъкнати и успешни дами, доказали се с успехите си в обществото ни.

BASE се състои от 13 лекционни курса, които ще се провеждат всяка сряда от 17.30 до 20.30 ч. в сградата на Минна дирекция гр. Перник.

Освен умения за построяване на основните на бизнес, участниците в курса ще усвоят методи за оценка на бизнес идея, управление на финанси и изработване на бизнес план. Обучението завършва с представяне на бизнес плановете на участниците, които ще бъдат оценени от компетентно жури. Предвиден е и награден фонд.
Завършилите успешно ще получат сертификат от Фондация „Америка за България“ и Съветът на жените в бизнеса в България.

Програмата BASE насърчава бизнес инициативата и доразвиването и разширяването на предприемаческата дейност. По този начин се стимулира и цялостното подобряване на бизнес средата в региона.

Заявки за записване могат да бъдат подавани от 01.10.2023 до 30.10.23 г.
заявки и повече информация: https://womeninbusiness.bg/project/base-2023-2024/
email [email protected]
телефон: 0894 656 130

Коментари

коментара