ПЪЛЕН СПИСЪК с кандидатите за кметове и общински съветници в Перник

Кои са кандидатите за кмет и общински съветници в Перник на предстоящия вот на 29 октомври.

Местна коалиция „Движение за просперитет на Перник“ регистрира свой кандидат за кмет на Перник – това е Станислав Иванов Владимиров. Това става ясно от решение, публикувано от Общинска избирателна комисия – Перник (ОИК).

От друго решение на ОИК става известно, че Местна коалиция „Движение за просперитет на Перник“ е регистрирала и листа с 25 кандидати за общински съветници, на която водач е Станислав Иванов Владимиров.

Коалицията е регистрирала в ОИК – Перник и кандидати за кметове на съответните кметства: Деян Никифоров Станимиров за с. Мещица, Първан Максимов Симов за с. Витановци, Росица Димитрова Лазарова за с. Ярджиловци, Десислава Стоянова Стоядинова за кметство Изток, Радослава Милчева Ангелова за с. Студена, Диана Василева Атанасова за с. Черна гора, Валерия Валериева Любчова за с. Расник, Радослав Алексиев Петров за кметство Батановци, Станислав Кирилов Методиев за кметство Бела вода.

Станислав Владимиров – Станката плакат

Станислав Иванов Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в Перник. Завършил е средното си образование в Гимназия с преподаване на чужди езици „Симеон Радев“ с профил Английски език. Висшето си образование завършва в УНСС със специалности „Стопанско управление“ – бакалавър и „Маркетинг“ – магистър. Работил е в сферата на финансовото и банковото дело. Бил е заместник-кмет на община Перник по здравеопазване, социални дейности и сигурност.
На парламентарните избори, произведени на 12 май 2013 г,. е избран зя народен представител от 14-и МИР – Перник в 42-то Народно събрание. Член на Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, Комисия по правата на човека и жалбите на гражданите, Комисия по инвестиционно проектиране. През март 2017 г. е избран за народен представител в 44-то НС. На местните избори през 2019 г. е избран за кмет на община Перник.

Това са имената на всички кандидати за съветници в листата на местна коалиция „Движение за просперитет на Перник“:

1. Станислав Иванов Владимиров
2. Сузана Ивайлова Теофилова
3. Сирма Руменова Томова
4. Анжела Иванова Йосифова
5. Валентин Николчов Петков
6. Ралица Илиева Андреева-Любенова
7. Ива Радкова Радкова
8. Милена Руменова Милошева-Андонова
9. Веселин Чавдаров Пейчев
10. Антонио Емилов Антонов
11. Кръстинка Иванова Ботева
12. Йордан Крумов Малинов
13. Станислав Валентинов Павлов
14. Петър Иванов Теофилов
15. Радослав Петров Славчев
16. Лилия Иванова Георгиева
17. Ралица Тонева Димитрова
18. Беатрис Атанасова Атанасова
19. Юлияна Мариова Господинова
20. Кристиян Младенов Игнатов
21. Георги Емилов Ваклинов
22. Юлиан Спасимиров Атанасов
23. Габриела Кирчева Давидкова
24. Ивета Стоянова Кирилова
25. София Любенова Евлогиева

 

Със свое решение Общинска избирателна комисия Перник (ОИК) регистрира за участие в предстоящите местни избори Георги Недков Недев като кандидат за кмет на Община Перник, издигнат от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“. Това става известно от решение, публикувано от ОИК.

С друго решение на ОИК е регистрирана и листа от 18 кандидати за общински съветници от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“. Водач на листата е Георги Недев.

ОИК регистрира и двама кандидати на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ за кметове на кметства Изток и Калкас. Това са Юлиан Павлов Цветков и Йоана Пламенова Ангелова.

Георги Недев е нещатен сътрудник в 48-то и 49-то Народно събрание с ресор социална политика и регионално развитие.
Председател е на организацията на Демократи за силна България в Перник. Недев участва в политиката от 2004 г, когато е сред учредителите на ДСБ в миньорския град. От 2007 до 2011 г. е общински съветник. В периода активно работи в комисиите по „Местно самоуправление, обществен ред, сигурност, човешки права и вероизповедания“ и „Опазване на околната среда, водно, горско и селско стопанство“. От 2000 до 2011 г. Недев е председател на Регионалния синдикат на машиностроителите и металоработниците към КТ „Подкрепа“.
Възпитаник е на Технологична професионална гимназия „Мария Кюри“ в Перник, специалност „Технология на черните метали“. Завършил е „Регионално развитие и геоикономика“ във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. През учебната 2018/19 година Недев е сред първите випускници на Политическа академия „Атанас Буров“.
Над 20 години развива кариерата си в международни компании в сферата на машиностроенето. Има частен бизнес, където работи с творци и публики в областта на съвременното музикално изкуство.

Общинската избирателна комисия (ОИК) в Перник е регистрирала кандидатската листа на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ в предстоящите избори за общински съветници и за кметове, насрочени на 29 октомври. Това става известно от решение на ОИК, публикувано на официалния сайт на комисията. В листата са включени 18 кандидати за общински съветници. Водач на листата е Георги Недков Недев.

Това са имената на всички кандидати за общински съветници от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“:

1. Георги Недков Недев
2. Ивона Антониева Любенова
3. Галин Валентинов Вутов
4. Юлиан Павлов Цветков
5. Калоян Любомиров Велинов
6. Тихомир Пламенов Тихомиров
7. Калин Пламенов Соколов
8. Николай Маринов Николов
9. Николай Любчев Драгомиров
10. Радослав Людмилов Чайров
11. Малина Красимирова Асенова
12. Антонио Руменов Григоров
13. Йоана Пламенова Ангелова
14. Милена Любомирова Исаева
15. Константин Васков Иванов
16. Стивън Павлов Павлов
17. Изабела Бисерова Иванова
18. Михаела Михайлова Спасова

 

Партия „Има такъв народ“ регистрира в Общинската избирателна комисия (ОИК) за кандидат за кмет на община Перник Петър Бонев Костадинов. Това пише в решение на ОИК, публикувано на сайта ѝ. 

Костадинов е роден на 11 юли 1962 г. в Перник. Завършил е Висш машинно-електротехнически институт „В. Й. Ленин“ със специализация „Организация и управление на производството“. Има следдипломна квалификация по „Педагогическа правоспособност“ от Технически университет – София.
Костадинов е инженер с богат управленски опит. Професионалната му кариера започва през 1989 г като технолог и старши инспектор по качеството. От 1994 до 1999 г. е заместник-директор на Средно професионално техническо училище „Н. Й. Вапцаров“ – Перник. В периода 1999 – 2003 г. е заместник-директор на Професионална техническа гимназия (ПТГ) „Юрий Гагарин“ Перник. От 2004 до 2007 г. е управител на Общинско предприятие „Стопанисване и управление на общинската собственост“. През 2008 г. отново поема поста на заместник-директор на ПТГ „Юрий Гагарин“, а от септември същата година до март 2009 г. е назначен за заместник-управител на „Тролейбусен транспорт“ Перник. През март 2009 г. поема поста управител на Общинско търговско дружество „Перник инвест“ ЕООД, където работи до 2014 г. От 2015 г. до момента е управител на „Ем Пи – Консулт Инженеринг“ ЕООД с половин годишно прекъсване от декември 2017 до май 2018 г, когато е заместник-директор на Професионалната гимназия по техника и строителство „Арх. Йордан Миланов“ в Перник.

Общинската избирателна комисия (ОИК) в Перник е регистрирала кандидатската листа на ПП ГЕРБ за предстоящите местни избори, насрочени на 29 октомври. Това става известно от решение на ОИК, публикувано на официалния сайт на комисията.

В листата са вписани 37 кандидати за общински съветници. Водач е Денислав Виолинов Захариев, който е общински координатор на партията. Той е настоящ председател и на Общинския съвет. Захариев е юрист по образование. Втора в списъка е Цветана Иванова Пиралкова – директор на Основно училище „Св. Иван Рилски“ в Перник. След нея е Иво Данаилов Петров – бивш областен управител на Перник в първото правителство на ГЕРБ.

Това са имената на всички кандидати за съветници в листата на ПП ГЕРБ за община Перник:

Денислав Виолинов Захариев
Цветана Иванова Пиралкова
Иво Данаилов Петров
Розалия Бориславова Драгомирова
Александър Стойнев Александров
Драгостин Пламенов Пейчев
Любомир Александров Жотев
Цветелин Емануилов Бонин
Мирослава Иванова Николова
Симеон Желев Желев
Румен Драгомиров Танев
Емил Ангелов Костадинов
Богдан Кирилов Богданов
Рая Владимирова Благоева
Андрей Павлов Павлов
Явор Илиев Рангелов
Елица Ангелов Александрова
Владислав Валентинов Станимиров
Величка Георгиева Кадийска
Камелия Тошкова Михалкова
Даниел Евтимов Йорданов
Михаил Крумов Динев
Роза Венева Стоилова
Кристиян Ивайлов Генадиев
Робертино Стоилов Стоилов
Румен Гергинов Станишев
Мартин Бисеров Борисов
Борислав Антониев Костадинов
Валентин Валентинов Лазаров
Емилияна Димитрова Илиева
Ема Станиславова Йорданова
Лидия Миткова Тодорова
Радостина Тодорова Максимова
Маргарита Трендафилова Давиткова
Пантелей Боянов Янков
Кирил Михайлов Кирилов
Борислав Петров Велинов

 

Общинската избирателна комисия (ОИК) в Перник регистрира кандидатската листа на ПП „Възраждане“ за предстоящите местни избори, насрочени на 29 октомври.

В листата са вписани 17 кандидати за общински съветници. Водач е Радослав Евгениев Червенков. Той е на 33 години и е председател на партия „Възраждане“ в Перник. Червенков ще бъде и кандидат за кмет на Община Перник, подкрепен от формацията.

Това са имената на всички кандидати за съветници в листата на ПП „Възраждане“ за община Перник:

1. Радослав Евгениев Червенков
2. Ирена Стоянова Найденова
3. Ради Красимиров Радуилов
4. Детелина Асенова Николова
5. Роберто Илчев Иванов
6. Симеон Григоров Йонев
7. Пенка Георгиева Балабанова
8. Александър Антонов Димитров
9. Христо Бойков Огнянов
10. Милена Петрова Димитрова
11. Ангел Павлов Николов
12. Аделина Борисова Петрова
13. Божидар Михайлов Любомиров
14. Юлиан Райчев Неофитов
15. Красимир Стефанов Методиев
16. Златка Крумова Миланова
17. Катя Манолова Сергиева

 

Общинската избирателна комисия (ОИК) в Перник е регистрирала кандидатската листа на Местна коалиция „БСП за България (ПП „Български гласъ“, ПП МИР)“ за предстоящите местни избори, насрочени на 29 октомври.

В листата са вписани 22 кандидати за общински съветници. Водач е Кирил Леонов Кирилов, който е бивш кмет на село Богданов дол, а по време на кабинета „Орешарски“ – и заместник областен управител на Перник. Леонов е бивш общински председател на БСП, а понастоящем оглавява областната структура на партията. Втори мандат е общински съветник. Той е и кандидат на местната коалиция за кмет на Община Перник.

Това са имената на всички кандидати в листата:
1. Кирил Леонов Кирилов
2. Делка Георгиева Андонова
3. Иван Райчев Димитров
4. Илиян Григоров Илиев
5. Симона Георгиева Борисова
6. Радослав Иванов Динев
7. Миглена Станимирова Венева
8. Пламен Спасов Асенов
9. Асен Стоянов Асенов
10. Антон Асенов Генадиев
11. Румен Кирилов Соколов
12. Стефан Боянов Стефанов
13. Анна Петрова Зарева
14. Любомир Станимиров Лазаров
15. Гергана Василева Григорова
16. Ивайло Огнянов Велинов
17. Ерик Валентинов Рангелов
18. Владимир Йоанов Спасов
19. Янис Руменов Янков
20. Десислава Георгиева Петрова
21. Йордан Цветанов Пейчев
22. Теменужка Валериева Малинова

 

 Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ издига кандидати за кметове на кметства в Община Перник  за участие в изборите за общински съветници и кметове в Община Перник на 29 октомври 2023 г. ,както следва :

Зоя Иванова Евтимова , като кандидат за кмет на село Кралев дол, Община Перник.
Емил Методиев Стефанов , като кандидат за кмет на Кметство Мещица, Община Перник.
Елена Асенова Тодорова , като кандидат за кмет на Кметство Църква, Община Перник.

Кандидатите за общиенски съветници на „ЛЕВИЦАТА“ са:

1. Петър Кирилов Първанов
2. Александрина Георгиева Костадинова- Славева
3. Веселин Дойчинов Петров
4. Владислава Владкова Драгомирова
5. Мирела Манолова Кирилова
6. Данчо Асенов Данаилов
7. Георги Владимиров Георгиев
8. Елена Асенова Тодорова
9. Зоя Иванова Евтимова
10. Борислав Георгиев Чаков
11. Емил Методиев Стефанов
12. Ирина Йорданова Миланова
13. Роза Методиева Лазарова
14. Снежанка Крумова Стоева
15. Петър Емилов Велинов
16. Виолета Василева Николова
17. Карина Красимирова Мирчева
18. Радостина Людмилова Методиева
19. Йордан Димитров Димитров
20. Катя Кирилова Булянска

Общинската избирателна комисия (ОИК) в Перник регистрира листа с кандидати за общински съветници на Местна коалиция „КОД“ (БЗНС). Това се посочва в решение на комисията.

Листата е с 31 кандидати. Водач е бившият директор на Районната здравноосигурителна каса – Перник д-р Магдалена Христова. Тя е специализирала педиатрия и е работила в детското отделение на болницата в Радомир. Била е директор на Дома за медико-социални грижи за деца в Перник, управлявала е за кратко Медикоденталния център в миньорския град и е била част от екипа на Министерството на правосъдието.

Пълният състав на листата:

1. Магдалена Христова Иванова
2. Бойко Иванов Астатков
3. Незабравка Стоянова Андреева
4. Александър Митков Александров
5. Даниел Василев Славчев
6. Милена Спасова Владимирова
7. Елеонора Георгиева Лазарова
8. Милена Георгиева Петрониева
9. Миглена Любомирова Димитрова
10. Румяна Моксен Ал Банна -Иванова
11. Любомир Валентинов Пенчев
12. Цветан Борисов Боянов
13. анита Христова Георгиева
14. Лилия Христова Тутулова
15. Димитър Цветанов Димитров
16. Андрей Валериев Огнянов
17. Ирина Виденова Стоянова
18. Соня Добромирова Савова
19. Ивайло Пенчев Димитров
20. Цветелина Красимирова Димитрова
21. Анита Богомилова Методиева
22. Десислава Милкова Георгиева
23. Лидия Емилова Владова
24. Петя Антонова Славчева
25. Десислава Стоянова Архангелова
26. Мартин Емилов Димитров
27. Даниела Манолова Николова
28. Гергана Павлова Василева
29. Богиня Емилова Владова
30. Любка Григорова Нацкова
31. Деян Драгомиров Йорданов

 

Политическа партия (ПП) „ВМРО – Българско национално движение“ в Перник ще участва на местните избори на 29 октомври с листа за общински съветници, състояща се от четиринадесет кандидати. Това се посочва в решение на Общинската избирателна комисия (ОИК).

Водач на листата е Димитър Асенов Колев. Той е бивш председател на Общинския съвет в Перник, а понастоящем – съветник в местния минипарламент. Колев е общински лидер на структурата на ВМРО в Перник. По време на правителството на Симеон Сакскобургготски е областен управител на Перник. Бил е още народен представител, кандидат за кмет на Перник и общински съветник.

Ето и пълният състав на листата на ПП „ВМРО – Българско национално движение“:

1. Димитър Асенов Колев
2. Георги Петров Захариев
3. Мария Маринова Иванова-Симеонова
4. Людмил Димитров Георгиев
5. Василен Иванов Огнянов
6. Сабина Георгиева Кирилова
7. Людмил Иванов Цветков
8. Георги Александров Рошилков
9. Милослав Иванов Милчов
10. Иван Венциславов Иванов
11. Десислава Лъчезарова Парлапанска
12. Ирена Йорданова Стоилова
13. Алберта Красимирова Ценкова
14. Даниел Бориславов Михайлов

 

Местна коалиция„ЗЕЛЕНИТЕ/Движение за права и свободи/“ .
Предложени са 10 кандидати за общински съветници.

1.Юлиана Кирилова Стоянова
2. Людмила Николова Велинова
3. Симеон Георгиев Гебов
4. Алекс Йорданов Велков
5. Анелия Стаменова Костадинова
6. Ангел Трифонов Ангелов
7. Георги Маринов Никодимов
8. Венелина Христова Спасова
9. Методи Атанасов Методиев
10. Георги Христов Тодоров

Коментари

коментара