Бившата приятелка на прокурарския син от Перник отказа тв участие в последния момент

Бившата приятелка на прокурорския син от Перник Васил Михайлов – Боряна Рангелова, отложи свое ТВ участие. Тя бе включена в анонса на предаването по Би Ти Ви „120 минути“ с водещ Светослав Иванов. По време на излъчването му в неделя следобед обаче тя така и не се появи в ефир, без да бъде оповестено защо.

Боряна Рангелова сама е отложила участието си, научи „24 часа“. Малко преди ефир тя звъннала, за да се извини и предупреди, че няма да може да присъства в студиото.

Михайлов е с повдигнато обвинение за заплаха за убийство срещу бившата си. В хода на разследването стана ясно, че прокурорският син четири пъти се е заканвал на приятелката си, че ще я убие.

„Не ми даваше да нося дрехите си, не ми даваше да излизам от дома си след 18:00 ч., не ми даваше да имам приятелки, не ми даваше да разговарям със семейството си. Аз се съгласявах на тези неща, защото доста добре ме манипулираше, че никой друг не ме обича толкова, колкото той. Васил Михайлов ми е посягал многократно, заплашвал е семейството ми и мен, когато се караме, а след това горещо съжаляваше. И аз винаги му прощавах“, разказва за връзката си тя.

Васил Михайлов е подсъдим за редица престъпления. Той има дела както в съда в София, така и в Бургас.

Към този момент въпросният е под домашен арест.