Скандал на събранието на ВЪЗРАЖДАНЕ в Перник! Кандидат-кметът им направил огромен ГАФ, с който изгубил голяма част от гласовете

Радослав Червенков
Радослав Червенков

Голяма част от гласовете на „ВЪЗРАЖДАНЕ“ в Перник е на път да изгуби кандидат-кмета им Радослав Червенков, научи ZaPernik.com от възмутени съпартийци.

На събрание на партията, Червенков, търсейки ниша да изкара повече гласове, започнал агресивно да се изказва срещу сегашния кмет на града Станислав Владимиров. Това възмутило голяма част от присъстващите на събранието, които реагирали бурно. „Недейте да плюете по Станислав, той направи много за Перник, в труден момент. Ние ще гласуваме за него, нека се фокусираме върху листата на Възраждане, а не да плюем човек, който хората в града уважават„, изказвали се от ВЪЗРАЖДАНЕ.

Още по-голяма лавина станало, когато събранието свършило и свидетели разказали на близки съмишленици какви ги е дробил въпросния Радослав Червенков, който очевидно  няма никакъв опит в политиката и се опитва, чрез черна кампания да изкара още някой глас.

Освен ВЪЗРАЖДАНЕ от парламентарно-представените партии кандидат кметове в Перник ще издигнат:

ППДБ – Георги Недев

ИТН – Петър Костадинов

БСП – Кирил Леонов

ВЪЗРАЖДАНЕ – Радослав Червенков

и сегашния кмет на Перник – ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРОСПЕРИТЕТ НА ПЕРНИК – Станислав Владимиров.

Залогът е дали действащия кмет ще успее да победи на първи тур или ще трябва да ходи на втори тур на балотаж и да се предоговаря с останалите партии за подкрепа.