СУПЕР ДРАМА В ДЯСНОТО! Партия КОД на Петър Москов изхвърли дясната докторка Мери Маринова от листите си, тя отива при „ПАРТИЯТА НА ЧИЧО МИТКО, който не подбира, а прибира всичко

Страхотна драма тресе дясното политическо пространство на Перник, научи ZaPernik.com. Както знаете местните избори са супер важни за читателите на сайта и ние не изпускаме изпреварваща информация отникъде. Дебнем да чуем всичко за всички.

В дясното политическо пространство положението бе критично. Дясното семейство на лекарката Мери Маринова е известно с това, че винаги се явява на изборите за Общински съвет последните десетилетие. Уважаваната детска лекарка успява да събере нужните й гласове и да влезе в Общинския съвет.

Но този път има голяма драма с нейния голям приятел и покровител – стоматологът д-р В. Павлов от клиниките ЕОДЕНТ. Той е тясно свързан с дясната партия КОД на бившия здравен министър Петър Москов. Двамата са добри приятели и очевидно не желаят да имат нищо общо повече с доктор Мери Маринова. Според клюки тя не изпълнявала желанията им в Общинския съвет, а гледала само себе си.

Доктор Мери Маринова обаче едва ли си представя живота си през следващите четири години, без да е общински съветник. Затова тя е пожелала да се яви на предстоящите избори от името на КОД, но те са я изхвърлили и не са я искали при тях. Така КОД ще издигне за кмет Бойко Астатков, а за водач на листата си  – доктор Магдалена Христова, която беше шеф на здравната каса по време на управлението на ГЕРБ с „Да България“, когато Христо Иванов бе министър на правосъдието.

Мери Маринова няма да остане без партия

Дясната Мери Маринова няма да остане без партия на предстоящите избори. Тя се очертава да бъде втора в листата на ВМРО – фасадата на „Партията на Чичо Митко“ на бившия шеф на общинския съвет на Перник Димитър Колев.

Чичо Митко както знаят нашите читатели загуби партньорите си от „Кафявата партия“ – на въглищарите в Перник и затова е склонен да приема всеки, който може, за да направи силна коалиция и да съберат колкото се може повече общински съветници. Чичо Митко не подбира, той прибира всичко.

Така в „Партията на Чичо Митко“ както наричаме ние пернишкото формирование на ВМРО с Димитър Колев вече имат детски лекар. Бившата дясна общинска съветничка Мери Маринова.

Следим изборите в Пернишко! ZaPernik.com качва всеки ден най-горещите политически бомби от Пернишко.