Нова сензация на изборите в Перник: Миньорецът-националист Милослав Милчев – Вучковио иска да става общински съветник, кметът на Батановци Р. Петров го нахъсва още повече

Батановчанинът Милослав Милчев -Вучковия е получил предложение да се кандидатира за общински съветник  на Перник за местните избори. Бомбата гръмна самият той, видя zapernik.com. Самият Милчев е почти убеден, че ще приеме. 

Милчев съобщи още, че ще обяви окончателното си решение на 22 септември, като към момента само сондира мнения сред познати и приятели, за да види как им се струва идеята да влезе в минипарламента на Община Перник.

Милослав Милчев е не само запален дългогодишен фен на ФК „Миньор“, но и отдавна политически ангажиран. Той бе член на партия АТАКА, след което излезе с изявление, че напуска формацията и се мотивира защо. Към момента Милчев е член на ВМРО в Перник.

Вучковио, както е известен сред тези, които го познават, е доста деен и по отношение на обществени проблеми като ковид пандемията, замърсяването в града, по отношение на случващото се с клуба Миньор Перник и др. Той е и един от организаторите на турнира Батан, който се прави в Батановци всяка година.

Само допреди броени дни по повод Деня на град Батановци Милослав Милчев беше и награден от кмета на града  Радослав Петров за заслуги. Той пък върна жеста  към кмета Родслав Петров и негов бивш съученик и приятел като му благодари за оказаната чест.

Това веднага поражда съмения дали именно кметът не е предложил на Милчев да се кандидатира за общински съветник.

Под поста на Милчев, кметът Радослав Петров го нахъсва в коментар да приеме предложението, за да може и град Батановци да има свой представител в пернишкия общински съвет.

В случай, че Милослав Милчев се кандидатира за съветник на Перник и успее да влезе в новия минипарламент, е ясно едно – политическият живот на града ще стане още малко по-колоритен.

Ето какво написа Милчев по повод идеята да бъде съветник:

„Уважаеми приятели,
през октомври ще се проведат избори за местно управление.

Получих предложение,
което по всяка вероятност ще приема.

Евентуалното ми включване в листите за избор на общински съветници за община Перник,
няма да мине без вашето одобрение и изразено лично мнение.

Само ще кажа,
че не се е родил „бизнесмен“,
който ще ме накара да премълча криминален ремонт на крепостта Кракра или пък отклоняване на средства за ремонт на стадион „Миньор“ в посока който и да било надлез или подлез в града.

В петък
22 септември,
ще обявя моето решение,
но повтарям първо помогнете с мнение,
насоки и одобрение или не…..

Перник още по-високо !

България над всичко!

С уважение:
Милослав Милчев
⚒️

Коментари

коментара