ИЗНЕНАДВАЩ И НЕОЧАКВАН УДАР ПОД КРЪСТА! Най-големият БИЗНЕС ВРАГ на Станката – бивш концесионер на боклука в Перник ФЕДЯТА, прати хората си при Корнелия Нинова и се регистрира за изборите в Перник с БСП

Бившият концесионер на боклука в Перник Федята е твърдо решен да играе срещу действащия кмет на Перник Станислав Владимиров – Станката, видя ZaPernik.c0m. Бизнес акулата нанесе неочакван и голям удар под кръста с последния си политически ход. 

Сглобката между Федята и БСП лъсна при регистрация в Общинската избирателна комисия, когато се разбра, че БСП няма да се яви самостоятелно на местните избори в Перник, а чрез коалиция.

Кой е в коалицията

БСП

Кирил Леонов от Богданов дол – кандидатът на Корнелия Нинова за кмет на Перник е ясен. Той е общински съветник и прецакан от кмета Владимиров, който го накара да си бутне опасната селскостопанска постройка в селото, където живее и която постройка замалко не запали селото. Сега има да си му връща и се кандидатира за кмет на Перник в опит за реванш.

Партия Български глас

Български глас е неизвестна партия, на скандалния политик от София Георги Попов – Попето. Симона Борисова, която регистрира коалицията обаче ни е позната от сформирания от нея през месец май протест срещу кмета на Перник Станислав Владимиров и сметоизвозването и сметището в града. Именно това й е връзката с бизнесмена Федята, който беше стария боклукчия на Перник, а сега търси реванш срещу действащия кмет Владимиров.  Симона е дъщеря на бившия охранител Гаргата.

 

Симона Борисова от „Български глас“ се регистрира на местните избори заедно с БСП на Корнелия Нинова.
Симона Борисова е позната от протеста срещу Станислав Владимиров – Станката заради чистенето на боклука на града. Протестът бе с група едри мъжаги и Симона, провел се през месец май 2023 година.

Какви са ходовете ?

Ако кандидатът за кмет Кирил Леонов, подпрян от бизнесмена Федята направи голям вот срещу Станислав Владимиров – може да му обърка плановете да победи още на първи тур и да е независим от едрия бизнес на Перник. За балотажа са нужни преговори и така кмета е поставен в тежка ситуация.

Иначе за общински съветници в БСП картинката е ясна – за власт драпат отново старите муцуни на партията, които не можаха да се реализират напълно като млади, после като средни, после като втора младост и после като първа старост, а сега виждат разчистен терен, защото Станислав Владимиров и над 150 човека напуснаха БСП и реално старите виждат възможност за допълнителни доходи към пенсиите си като общински съветници. Кирил Леонов от Богданов Дол е начело на четата социалисти /дясно на снимката/. Пенсионерката Делка, която е офисарката на БСП Перник също иска да се намести в Общинския съвет, а най-вляво е люмимецът на Ненко Темелков и всички кримки в Перник – Иван Честното. Прякорът му намеква достатъчно за таланта на човека.

Дали ще успеят всички от горната снимка да се намърдат в Съвета, ще разберем в изборната вечер…при положение, че в Перник масово червени симпатизанти заявяват, че тази година ще гласуват за Станислав Владимиров като кмет и за ЛЕВИЦАТА за общински съветници, където на фронта е дъщерята на покойната бивша кметица Росица Янакиева – Александрина и бизнесмена Петър Първанов – личен приятел на президента Първанов.

Следим темата!

Коментари

коментара