МАНДАЛОТО ХЛОПНА! ГЕРБ не регистрираха кандидат-кмет за Перник! Боят ще е да запазят лидерството в Общинския съвет, където да излъчат отново Денислав Захариев за председател и да запазят дясната политика на града

ГЕРБ не регистрира участие в изборите за кмет на Перник, а само участие в листата за общински съветници, както и кметове за населени места – села и квартали, видя ZaPernik.com.  ГЕРБ призова феновете си да гласуват за Станислав Владимиров – Станката и няма да издигат негов конкурент, както първи писа „За Перник“.

Триото на партията в Перник – Емил Костадинов, областен координатор на ГЕРБ-Перник, Денислав Захариев, председател на Общинския съвет и общински координатор на ГЕРБ-Перник и Христина Георгиева, народен представител и секретар на ГЕРБ-Перник, известна с прякора си „Пернишкото Мелони“, кръстена заради приликата си с италианския премиер, регистрираха партията в ОИК-Перник за предстоящите местни избори, които ще се проведат на 29 октомври 2023 г.

Регистрацията мина в Неделя – 17 септември, навръх празинка „Вяра, Надежда, Любов“. „Нека символиката на днешния свят ден донесе успех на всички кандидати за кметове, кметове на кметства и райони, общински съветници в надпреварата за доверието на гражданите и спечелването на местния вот!“, пожелаха от партията.

До дни листите с общински съветници и кандидатите за кметове на общини, райони и кметства трябва да бъдат одобрени от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, след което ще бъдат надлежно регистрирани, казват от ГЕРБ. С тази работа се е заел Цветомир Паунов – Клюна.  Там сензацията е да се види кой за кое място в лисатта е оценен .