Бившата приятелка на прокурорския син от Перник: Всичко беше от ревност. Много му прощавах, казваха ми, че бил разтроен заради ареста

Кадър btv

Нови разкрития за прокурорския син от Перник Васил Михайлов. След като му беше повдигнато поредно обвинение, този път за побой и четири закани с убийство към приятелката му Боряна Рангелова, 20-годишното момиче застана за първи път пред камерата на bTV в ексклузивно интервю за Ивелина Драгнева.

„Тя беше изключително притеснена. Много трудно взе решението да говори пред камера. Дълго преговаряхме, защото тя наистина се страхува. На момента в думите в интервюто ѝ има лека усмивка, но в никакъв случай не мога да кажа, че тя се радва или е щастлива от случилото се. Наистина се страхува за последствията след интервюто“, каза репортерът на bTV.

„Тя разказа, че две години е била с него. В началото е бил прекрасен и се е държал страхотно, по думите ѝ. Бил е спортист. Всяка вечер са били на вечеря. Бил е провокиран от ревност и започва тормозът. Тя твърди, че многократно е пребивана имало е и вербална агресия – обиждал я е. Всеки път е ставало дума за ревност. Смятал е, че тя му изневерява. Основният период са били моментите, в които е бил в ареста. Обаждал я е от затвора и я е заплашвал“, добави Ивелина Драгнева след интервюто си с Боряна.

„Не е подавала сигнали. В началото многократно му е прощавала. Дори и родителите му са ѝ казали, че се е чувствал зле, защото е в ареста и затова е постъпил по този начин. През юни тази година тя се разделя с него и след това подава жалба в полицията в Перник“, обясни тя.

Нито един от двамата адвокати на Васил Михайлов не отговориха на обажданията на екипа на bTV. Бащата на Михайлов продължава да е прокурор в Перник.

„Това е причината Васил Михайлов да продължава да е под домашен арест. Няма как да бъде задържан. Когато бъде внесено в съда искане за гледане на мярка за неотклонение, всички съдии си правят самоотвод. Така на практика за 72 часа районната прокуратура не може да намери съд, който да гледа мярката. Ако не намери, трябва да го пусне. Затова той е под домашен арест“, посочи репортерът на bTV.

Още по темата вижте ТУК

Коментари

коментара