Голямата изненада на изборите в Перник може да дойде вляво! ЛЕВИЦАТА на перничанката Мая Манолова може да обърне БСП на местния вот за общински съвет и да подчини Корнелия Нинова

Левицата на живеещата вече в пернишкото село Рударци Мая Манолова може да бие БСП на Корнелия Нинова в Перник, научи ZaPernik.com. Разочаровани социалисти сигнализират сайта ни, че се преориентират към ЛЕВИЦАТА.

Причината е, че класическото БСП издига много слаба листа за общински съветници. Водач на листата на БСП ще е общинския съветник Кирил Леонов от Богданов дол. Повечето обаче червени избиратели не приемат тази кандидатура за сериозна. Малкото леви, които не подкрепят експерименталното „Движение за просперитет на Перник“ на кмета Станислав Владимиров обаче се насочват към листата на ЛЕВИЦАТА.

Възможно е в Перник да се случи политически срам и двоен червен удар за Корнелия Нинова.

  • Първият срам е, че кмета Станислав Владимиров, който напусна БСП има огромен шанс да победи още на първи тур, въпреки компроматите, които Нинова пуска из националните медии, за разследвания в европрокуратура, съдебни дела и други, които засега остават само като внушения.
  • Вторият удар може да дойде от Мая Манолова, чиято местна ЛЕВИЦА залага на много по-авторитетни сред левите избиратели имена за листата на Общински съветници. Това са дясната ръка на екс президента Георги Първанов – бизнесменът Петър Първанов – Яхтата и дъщерята на бившата кметица на Перник Росица Янакиева – Александрина.

Бизнесмен, построил десетки обекти в Перник е много по-сериозно от селски фен на джибрето за водач на листата, коментират леви. Да не говорим за вторите – дъщерята на бившата кметица Росица Янакиева – Александрина от ЛЕВИЦАТА е къде-къде по-представителна от Леля Делка или Иван Честното от БСП.

Дали обаче ЛЕВИЦАТА ще направи чудо и ще мине столетната БСП по вот на Общинските избори в Перник, което не се е случаволо досега, но може да е голямата лява изненада на вота, следим темата!

Коментари

коментара