ПОЛУДЯ ОТ РЕВНОСТ: Гаджето на бияча Васил му изневерявала с футболист на Миньор Перник?

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов пребил гаджето си Боряна зарад слухове, че му изневерява с юношата на ЦСКА Божидар Чуканов.

Биячът разбрал, че приятелката му се среща тайно с новопривлечения в „Миньор“ (Перник) футболист, юноша на ЦСКА.

Васил полудя от ревност след този слух, който даже не е сигурно дали е верен. Закани се да убие бавно и мъчително Боряна, а преди това да строши пред нея двата крака на „тъпкача“ Божидар. Доколкото знам, футболистът също е бил заплашван по телефона от Васил, който не е използвал своя мобилен телефон, а апарат със СИМ карта, регистрирана във Великобритания. Именно този телефон издирваха безрезултатно полицаите при престърсването в дома на Васил в сряда сутринта, което бе извършено по искане на Районната прокуратура в София заради жалба от неговата доскорошна приятелка Боряна, че е била заплашвана с убийство“, разказа източник на Уикенд от миньорския град.

Близки до Боряна разказват, че тя на практика била поставена под домашен арест, но не от съда, а от гаджето си.

Бубето нямаше право да излиза никъде без Васил, а ако случайно напуснеше дома си, първо трябваше да му съобщи къде отива и с кого. Негови приятели от местния ММА клуб открито и демонстративно я следяха и снимаха с мобилните си телефони“, разказват още притеснените й близки.

Девойката все пак е проявила смелост и след последната закана за убийство пуснала жалба срещу него в прокуратурата в Перник.